Sunday, January 27, 2013

Mας ..δουλεύουν; Ζητούνται γαλλομαθείς για να «ξεσκονίσουν» τη λίστα Λαγκάρτ!!


Ζητούνται γαλλομαθείς για να «ξεσκονίσουν» τη λίστα Λαγκάρντ!
Τέσσερις μεγάλες έρευνες που συνδέονται με την πιθανότητα φοροδιαφυγής και από τις οποίες το κράτος θα μπορούσε να έχει έσοδα δισεκατομμυρίων «λιμνάζουν» σε κάποιο συρτάρι του ΣΔΟΕ.
Η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, η λίστα με τους Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων σε Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο και Βερολίνο, η λίστα με τα ονόματα 54.000 Ελλήνων καταθετών που «έφυγαν» τα χρήματά τους σε τράπεζες του εξωτερικού και τέλος η λίστα του Λουξεμβούργου.
Οι έρευνες δεν προχωρούν λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού όπως αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής, το οποίο δημοσιεύεται από την εφημερίδα «Real News».
Δεν ξέρουν γαλλικά!
Η έρευνα για τη ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΤ   δεν προχωρά γιατί στο ΣΔΟΕ δεν υπάρχουν γαλλομαθείς υπάλληλοι, ενώ στα στοιχεία που βρίσκονται στους φακέλους των καταθετών είναι γραμμένα στα γαλλικά...
Η αρμόδια διεύθυνση έχει ζητήσει επανειλημμένα να προσληφθούν γαλλομαθείς υπάλληλοι. Αλλά κανείς δεν άκουσε τις εκκλήσεις αυτές.
Για να μπορέσει να «τρέξει» τις έρευνες, το ΣΔΟΕ έχει ζητήσει τη μετάθεση ενός συγκεκριμένου υπαλλήλου από τη Ε' ΔΟΥ Πειραιά.
Πρόκειται για ελεγκτή που θεωρείται εξαιρετικά ικανός γιατί παίζει στα... δάχτυλα τις σύγχρονες τεχνολογίες.
Ο υπάλληλος έχει ήδη υποβάλει αίτημα μετακίνησης στο ΣΔΟΕ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Όσοι γνωρίζετε γαλλικά απλά απευθυνθείτε στο ΣΔΟΕ...


No comments:

Post a Comment

wibiya widget