Thursday, January 24, 2013

Κάθε φωτογραφία και μιά ιστορία..εν Μελβούρνη

 Οι ντομάτες στη Μελβούρνη και ιδιαίτερα στις Ελληνικές αυλές ,κοκκίνησαν για καλά και ήδη χτες βράδυ έφτιαξα την πρωτη σαλάτα...και επιτέλους αισθάνθηκα γήινες ..ή μαλλον γεύσεις όπως τον περασμένο αιώνα στη Χαιδεμένη.. Τα πολλά ευχαριστώ στον καλο φίλο Παναγιώτη Λεκκάκη που ο κήπος του μόνο με τους καλύτερους του κόσμου συγκρίνεται..Καλή σοδειά Πήτερ..Άραγε τί απεγινε φέτος ο Καζάκος;Ο Βαγγέλης ο Γκουνής καλα τα πάει και ελπίζω καλο καρπό να έχει και ο κουμπάρος μου Ο Πήτας... 25 Γεννάρη(ή Ιούλιος )και πάντα τετοια εποχή είναι η καλύτερη..εξ ού και καλο καίρι..Σε  όλους τους μερακλήδες και τους υγιεινά διαβιώντες...Εύγε

 Οι Κυπραίοι της Μελβούρνης,όσο ψηλά κιαν φτάσουν δεν ξεχνούν το "χωρκό τους" ουτε τον καφενέ τους..Περαστικοί χτες βράδυ απο την Κοινότητά τους χαρήκαμε παλιους φίλους να παιζουν όπως και στην πατρίδα,πινάκλ και άλλα παιχνίδια της τράπουλας.. Και το καλο είναι ότι συχνά στην κοινότητά τους θωρείς κι αρκετούς.. μητσήδες.
 Γυμναστική στο πάρκο του Σπρίνκβαλ ..
Δεν πρόκειται για κάποιο σταρ του Χόλλυγουντ,είναι ο ένας και μοναδικός δάσκαλος της παροικίας μας ,Χάρης Σιαμαρής,απ το Ξηρό της Μόρφου/. Διατηρώντας πάντα το υπέροχο χαμόγελο εισήλθε αισίως στο 84 έτος της ηλικίας του και του ευχόμαστε να τα χιλιάσει.. μας υποσχέθηκε πως σύνταμα θα μας παραχωρήσει μια συνέντευξη για την ΕΦΗΜΕΡΙΣ..Αναμένομέν σου δάσκαλε..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget