Wednesday, January 16, 2013

16-1- 2013 ΦΩΤΟ-Βρέθηκε χειροβομβίδα στη Πειραιώς


Πρώτη καταχώρηση: 16/01/2013
17:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 02:00 ωρα Μελβούρνης 17/1/2013Κοινωνία
ΦΩΤΟ-Βρέθηκε χειροβομβίδα στη Πειραιώς 
 Μια χειροβομβίδα εντόπισαν οι αρχές στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Περσεφόνης. Αυτή την ώρα η τροχαία έχει κλείσει την Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη και την Ιερά Οδό. Σε λίγη ώρα στο σημείο θα φτάσουν άνδρες από το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ώστε να συλλέξουν τη χειροβομβίδα με ασφάλεια. Την φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

1 comment:

  1. βαζω στοίχημα ότι οι 3.. ΑΕΤΟΙ που μας ..κυβερνούν,έβαλαν και τη βόμβα,..πυροβόλησαν και στη Συγγρού (όχι για να σφίξουν τους κώλους καποιων χαλαρών..)και θα κάψουν και τη βουλή αν χρειαστεί,για να μή γίνει ποτέ ο έλεγχος των φοροφυγάδων και των κλεπτων του Ελληνικού χρήματος.
    Και ο λόγος;Οι ίδιοι και οι νταβατζήδες τους στην Ελλάδα,Ευρώπη,Τουρκία,Γαλλιά ,γερμανία και αλλού είναι οι κλέφτες. Ξετίναξαν την Ευρώπη και όλο τον κόσμο,έχοντας πάντα επικεφαλής τις Τράπεζες,όπου πληρωνουν αυτούς, ΜΜΕ,μεγαλοδημοσιογράφους..Δεσποτάδες, Ρωτάτε τί κάνουν οι δικαστές;Αυτοι διορίστηκαν απο τους πολιτικούς.. και τους έχουν Σηκω-κάτσε...!!! Υπάρχει λύση; Ο φίλος μου ο Ταν λέει..όπου υπάρχει πρόβλημα υπάρχει και λύση..Εμπρός λοιπόν...Μ.ΑΥΓΗ

    ReplyDelete

wibiya widget