Sunday, April 27, 2014

Ο Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων το 2009 -2010 στην Χρυσή Αυγή ως υποψήφιος ευρωβουλευτής!

Image

Κορυφαίο στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, που αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του υποστράτηγου και είχε διατελέσει διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή! 

Όπως γράφει η έγκυρη ιστοσελίδα onalert.gr που παρουσιάζει κυρίως στρατιωτικά θέματα,πρόκειται για τον απόστρατο αντιστράτηγο Ελευθέριο Συναδινό, τον οποίο οι χρυσαυγίτες παρουσιάζουν ως εξής:

“Μία ακόμη εξέχουσα προσωπικότητα του δημοσίου βίου της Πατρίδας μας στελεχώνει το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος για τον Αντιστράτηγο ε.α. Συναδινό Ελευθέριο, τ. Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.
Σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες και τα νούμερα της τηλεόρασης και του ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, στον εθνικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου δίνουν το παρόν οι εκλεκτότεροι Έλληνες των ημερών μας.
Παραθέτουμε το πλούσιο βιογραφικό του Αντιστρατήγου Συναδινού που υπηρέτησε ευδοκίμως επί 4 σχεδόν δεκαετίες τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού”.

Η απόφαση του αντιστράτηγου ε.α ασφαλώς καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό για την …διεξοδική και ενδελεχή έρευνα που είχε κάνει το ΓΕΕΘΑ για το μέγεθος της διείσδυσης της οργάνωσης στις ΕΔ. Όχι ότι κανείς είχε πιστέψει σ΄ αυτή.  Και είνα σαφές ότι η ανακοίνωση της ΧΑ δημιουργεί εκ νέου θέμα για τις ΕΔ όσο κι αν σφυρίζουν αδιάφορα στην ηγεσία τους.

Ο Ελευθέριος Συναδινός γεννήθηκε το 1955 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε το 1979, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Είναι απόφοιτος όλων των σχολείων του Όπλου του, όλων των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ, και της ΣΕΘΑ. Έχει υπηρετήσει σε όλους τους τύπους Μονάδων και έχει διοικήσει όλα τα κλιμάκια Διοικήσεων Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και το Επίπεδο Ταξιαρχίας.

 onalert.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσά γαλόνια" η ΧΑ! Η υποψηφιότητα στρατηγού 
καταδρομέα θέτει ερωτήματα στην ηγεσία 


No comments:

Post a Comment

wibiya widget