Thursday, April 24, 2014

Σταυρός 30 μέτρων έπεσε πάνω σε νεαρό και τον σκότωσε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Σταυρός 30 μέτρων έπεσε πάνω σε νεαρό και τον σκότωσε!

Ένας σταυρός ύψους 30 μέτρων, αφιερωμένος στον Πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β', αποκολλήθηκε από τους τεράστιους γάντζους που τον συγκρατούσαν, χτυπώντας θανάσιμα έναν νέο 21 ετών. Συνέβη το απόγευμα στην ορεινή περιοχή Τσέβο, έξω από την πόλη Μπρέσια, στην περιφέρεια Λομβαρδία της βόρειας Ιταλίας.
Ο σταυρός είχε τοποθετηθεί, αρχικά, σε στάδιο της Μπρέσια και στην συνέχεια στο Τσέβο. Το τεράστιο αυτό έργο ιερής τέχνης είχε ολοκληρωθεί το 1998, επ' ευκαιρία μιας επίσκεψης του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Ο νέος, ο οποίος ονομαζόταν Μάρκο Γκουσμίνι, βρισκόταν στην βουνοπλαγιά με τον εντυπωσιακό σταυρό , μαζί με φίλους της ενορίας του. Προέρχονταν από την πόλη Μπέργκαμο, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Μιλάνο. Πρόλαβαν όλοι να απομακρυνθούν εκτός από τον Μάρκο, ο οποίος υπέφερε από ελαφρό κινητικό πρόβλημα.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι λίγο πριν σπάσει, ο σταυρός άρχισε να τρίζει και για τον λόγο αυτό οι περισσότεροι προσκυνητές και τουρίστες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την περιοχή.¨
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 24/4 22:12

ΣΗΜ.ΕΦ. Επειδή ο φανατισμός είναι επικίνδυνος καλά είναι να ελεγχθούν όλοι οι ..μεγαλόσταυροι που βρίσκονται διασκορπισμένοι στην Ελλάδα ,αλλα και σε ολόκληρο τον κόσμο γιατί πάντα υπάρχει κίνδυνος-ακόμα κα τα θρησκευτικά σύμβολα -να "δολοφονήσουν" και τους πιο πιστούς οπαδόύς τους!!!

ΔΕΙΤΕ και προωθείστε ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και Αυστραλίας τώρα


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΙΝ ENGLSH
https://news.google.com.au/


ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

https://news.google.com.gr/





No comments:

Post a Comment

wibiya widget