Wednesday, April 23, 2014

Το "φωτογραφικό άλμπουμ" των "τούρκων βουλευτών" της Θράκης που όλοι τώρα...ανακαλύπτουν

  • Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εκτός ψηφοδελτίων μια μουσουλμάνα ...  αναρτήσαμε προχθές στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ ,αλλα  σήμερα ένα άλλο ρεπορτάζ της έγκυρης ιστοσελίδας www. ΟnAlert.gr. μας προβλημάτισε αρκετά. για το πού πάμε  σαν χώρα. Όπως θα διαπιστώσετε,στην Ελλάδα για χάρη των κομμάτων δεν διστάζουν να αποκαλύψουν ευαίσθητα  θέματα που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής. Αν και φυσικά αρνούμαστε κάθε λογοκρισία νομίζουμε πως σε κάποια θέματα η Αυστραλία έχει μια πολυ καλυτερη τακτική και πρέπει να το μελετήσουν λίγο το θέμα καί οι οι ¨¨Ελληνες πολιτικοι. Αν δείτε,π.χ. τις φωτογραφίες των Ελλήνων πολιτικών με των Τουρκων ηγετών στην Αυστραλία, τα παρακάτω  είναι παιχνιδάκια..Η πολυεθνική Αυστραλία όμως τα 2 κυρίαρχα -αλλά και τα μικρότερα -Κομματα εχουν κοινή εξωτερική και μεταναστευτική  πολιτική,την τηρούν και δεν βγαίνουν όλοι να λένε ότι τους κατέβαίνει ....  Η διαφορά βέβαια είναι αυτά που λέει ο παλιός μετανάστης στις ΗΠΑ  ΤΖΩΝ ΒΛΑΓΓΟΣ (http://www.efhmeris.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3012.html) ότι στην Αμερική έχουμε 100 θρησκείες και 2 Κόμματα,ενω στην Ελλάδα ,έχουμε 100 Κόμματα και ΜΙΑ (αριθμός 1) θρησκεία.. Καιρός να αλλάξουμε τακτική γιατί δε ζεί πια ο Αριστοφάνης , της Αρχαίας Αθήνας, να ξαναγράψει.. ''κι έτσι χωρίς να το καταλάβουμε, χάσαμε την Ελλάδα..''!!) 

Image

Όλοι τώρα παριστάνουν τους έκπληκτους και τους εκνευρισμένους για όσα γίνονται στην Θράκη. Ειδικά οι εκπρόσωποι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που εμφανίζονται οργίλοι στα τηλεοπτικά παράθυρα προκαλούν όχι γέλιο, αλλά μάλλον θλίψη. Δεν είχαν ακούσει …τίποτα για το φόνο. Δεν είχαν στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες βουλευτές που δήλωναν τούρκοι μέσα στο κοινοβούλιο. Δεν είχαν ξαναδεί αφίσες γραμμένες στα τουρκικά στην Θράκη. Τα γράφουμε όλα αυτά γιατί δυστυχώς το θέμα Θράκη το αγγίζουν όχι για την ουσία του προβλήματος και των κινδύνων αλλά μόνο και μόνο για να το χρησιμοποιήσουν ως όπλο στην προεκλογική αντιπαράθεση των εκλογών που έρχονται. 

Όχι δεν είναι ο Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ μόνο το πρόβλημα . Ίσως αυτός να είναι και το μικρότερο. Ας “φρεσκάρουμε” λοιπόν την μνήμη των …οργισμένων εθνοπατέρων, πολιτευτών και επίδοξων ευρωβουλευτών που τα τελευταία 24ωρα παρελαύνουν από την μικρή οθόνη με …πλεόνασμα πατριωτισμού.

Ιδού ένα μικρό “άλμπουμ” απ΄ όσα υποτίθεται δεν γνώριζαν και τώρα…έκπληκτοι ανακαλύπτουν. Εμείς πάλι απλά αναζητήσαμε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες. Διαπιστώσαμε ότι για τους περισσότερους μειονοτικούς βουλευτές υπήρχαν φωτογραφίες μόνο με Τούρκους πολιτικούς και αξιωματούχους. 

Η πρώτη φωτογραφία στην κορυφή είναι ενδεικτική. Ο κ.Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ κρατά με προσοχή την ομπρέλα για να μην βραχεί ο Τούρκος πρέσβης. Πίσω του ακολουθούν ο απερχόμενος και ο νυν πρόξενος της Κομοτηνής.


Η δεύτερη είναι η προεκλογική αφίσα ενός υποψηφίου της ΝΔ. σε παλαιότερη εκλογική αναμέτρηση. Ναι καλά βλέπετε. Είναι γραμμένη σε μία γλώσσα. Τα τουρκικά!
Στην επόμενη φωτογραφία ο κ. Χατζηοσμάν μαζί με τον έτερο για χρόνια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ,τον κ. Μάταντζη, χαιρετούν με σεβασμό τον τούρκο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου.
Οι δύο επιλογές του ΠΑΣΟΚ για τη Θράκη με τον Τούρκο πρόεδρο Α. Γκιούλ.Χατζηοσμάν, Ζεϊμπέκ και Καραγιουσούφ με τον Νταβούτογλου.Ο κ. Ζεϊμπέκ μαζί με τον ψευδομουφτή και τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στη Θράκη.
Τι έκαναν δώρο στον τούρκο αντιπρόεδρο κάποιοι "τούρκοι"; Μια παλιά εικόνα της πλατείας της Ξάνθης όπου υπάρχει  η τουρκική σημαία. Ο κ. Ζεϊμπέκ δεν θα το πρόσεξε. Είχε γυρισμένη την πλάτη.
Ο εξαιρετικά δραστήριος Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ με τον τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν.


Και μόλις χθες σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με συνδυασμό της ΝΔ και αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Χασάν Χασάν πίγε στα γραφεία του “τουρκικού” κόμματος DEB συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την συμμετοχή του DEB στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχία» !!!Είναι κακές αυτές οι επαφές θα αναρωτηθούν κάποιοι. Όταν γίνονται μόνο τέτοιες επαφές με συχνότητα πολλαπλάσια απ΄ αυτή που βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχουν με τους προέδρους των κομμάτων τους και την ελληνική κυβέρνηση, δεν μπορεί να μην υπάρχει προβληματισμός. Και για όσους εξακολουθούν να μην πείθονται ας ρίξουν μια ματιά στην τελευταία φωτογραφία. Είναι ο τούρκος υπουργός Υγείας Μουεζίνογλου ,που έχει γεννηθεί και στην Ελλάδα. Η φωτογραφία είναι από ομιλία του σε "τουρκικό" σύλλογο που "οραματίζεται" την "ανεξάρτητη" Θράκη. Δηλαδή την τουκρική. Μιλά μπροστά από την "σημαία" της, που είναι αναρτημένη δίπλα στην τουρκική. Τι μπορεί λοιπόν να συζητούν οι μεινοτικοί βουλευτές των ελληνικών κομμάτων όταν τέτοιες νοοτροπίες κυριαρχούν στην κεντρική πολιτική σκηνή της Τουρκίας;
No comments:

Post a Comment

Ψάξε στην Εφημερίδα efhmeris.blogspot.com

wibiya widget

There was an error in this gadget