Saturday, April 5, 2014

5/4/14. Έγινε Τσ'ΚΑΛΛΟΝΗΣ, στα εγκαίνια της ψαραγοράς στη Γλυφάδα.. Φωτογραφίες-VIDEO

Εχουμε πει κι έχουμε γράψει πολλά για την "ΨΑΡΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΚΟΛΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ " και ήδη έγινε πλέον γνωστή όχι μόνο στη Γλυφάδα και τα περίχωρα..στον κόσμο ολόκληρο.Χθες βράδυ η διεύθυνση του καταστήματος εγκαινίασε το σούπερ κατάστημα με ένα γλέντι που θα ζήλευαν όλοι οι ψαράδες του ...πλανήτη..Ήταν όλοι εκει ..απο το Δήμαρχο,μέχρι τους πολλούς υποψήφιους αλλα και τους απλούς ανθρώπους που χαίρονται που μπορουν να εμπιστεύονται τα θαλασσινά τους στον καπεταν Γιώργη...
Αν και έχουν περάσει αρκετές ωρες απο την εναρξη των εγκαινίων ερκετοί ακόμα έρχονται και συγχαίρουν τους ιδιοκτήτες ,καπεταν Γ.Διακορώνα και Θεόδωρο Σαλαντή
Φαγητό μπόλικο και ποτό άφθονο
Οι δύο οικοδέσποινες Άννα Σαλαντή και Ελένη Βασιλόπουλου κυριολεκτικά λάμπουν και υποδέχονται πελάτες και φίλους με πλατειά χαμόγελα.. Η καπετάνισσα Αγγελική έστελνε τις ευχές απο τη Μυτιλήνη μιας και οι εργασίες της δεν την επέτρεψαν να βρίσκονταν στη Γλυάδα
Καλές δουλειές ευχονται όλοι και όλοι ειναι σίγουροι ότι η επιτυχία είναι δεδομένη..

Όλοι θέλουν μια φωτογραφία με τον καπετάν Γιώργη και ο στυλοβάτης της "Καλλονής"δε χαλάει χατήρι..
Κι εδώ με τον αγαπημένο του γυιό τον φυσιοθεραπευτή Τάσο Διακορώνα..

Οι ψησταριές διαρκώς επι του έργου ..
"Είμαστε οι πιο κουρασμένοι της ημερας λένε... ξεχάσαμε απο πότε έχουμε να κοιμηθούμε.."λένε στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ που τον καιρό αυτο έχει στρέψει την προσοχήτης στη Γλυφάδα στην πόλη των πολλών Παλινοστούντων και πολλων Ελληνων που έχονται για διακοπές απο Αυστραλία,ΗΠΑ,Καναδα..κ.α.
Η κοπέλλα βλέπει καθημερινά σχεδόν και τους 300 της Βουλής..!! πως και γιατί; Είναι η υπεύθυνη του εστιατορίου της Βουλής!!
Ο Γ.Διακορώνας με την χωριανήτου Στρατούλα Καρπετά..
Δ.Παπαγεωργίου,Στρατούλα,Γιάννης και Γ.Διακορώνας.

ο εκ των ιδιοκτητων του καταστήματος Θεόδωρος Σαλαντής,με την πολυαγαπημένη του κόρη Έλενα που με τόσο υπερηφάνεια φωτογραφίζονται στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ. Στην Έλενα αρέσει η φωτογραφική και υποσχέθηκε ότι θα φωτογραφίζει όλα τα ενδιαφέροντα για την εφημερίδα μας.. Καλες επιτυχίες νεαρή ανταποκρίτριά μας..
Η Έλενα με μια καλή της φίλη

 
Το προσωπικό της ΚΑΛΛΟΝΗΣ ε τις συζυγους τους και με φίλο τους


Και ο χορός ξεκινά..
Ο 88χρονος  Θεόδωρος Βασιλόπουλος χόρεψε και χειροκροτήθηκε απο μικρους και μεγάλους στο μαγαζί που συνιδιωκτήτης είναι και ο πολυμήχανος γιός του Γεώργιος .

Ο Πατήρ Θεόδωρος Σαλαντής με τον αγαπημένο και χαρούμενο γιο του Νικόλα.

Κέφι..γλέντι..παντου..

Και ο πλέον κεφάτος και χαρούμενος της βραδιάς ο ταξιτζής της Γλυφάδας ο Δημήτρης απο τη Λαμία που έψηνε,κερνούσε ποτά , έλεγα πολλά αστεία και ..έρριξε χορό με την ψυχή του..


Ο πάντα χαρούμενος και χαμογελαστός Γεώργιος Βασιλόπουλος (κέντρο)με την αξιόλογη παρέα του που ήρθε για να του ευχηθεί "καλές και προσοδοφόρες δουλειές.."
Και η Σταυρούλα απο το "Κατεριγκ" δεν άφησε κανένα δυσαρεστημένο,απο ποτό και και διάφορα νοστιμότατα "σνακς"

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ VIDEO MAΣ



ΒΙΝΤΕΟ Β'










No comments:

Post a Comment

wibiya widget