Thursday, April 3, 2014

Email-Επιστολές .Μήνυμα Δημάρχου Γλυφάδας ,"Ανοιχτοί Ορίζοντες.Γιάννης κουρδομένος


Μήνυμα Δημάρχου Κώστα Κόκκορη 

προς Ανθυποψηφίους και Μ.Μ.Ε.

Ενόψει  της προεκλογικής περιόδου καλώ όλους τους ανθυποψηφίους καθώς και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. να κρατήσουμε υψηλά τον πήχη του πολιτικού διαλόγου. Θεωρώ ότι ο σεβασμός στους συμπολίτες μας είναι πρόθεση όλων μας για αυτό αξίζουν ενός υψηλού  επίπεδου προεκλογικής συμπεριφοράς.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι ζούμε σε αυτή τη πόλη και θα συνεχίσουμε να ζούμε και μετά τη λήξη της προεκλογικής περιόδου. Θα πρέπει να μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια.

Βέβαιος για την ανταπόκριση σας,

Σας ευχαριστώ.

Κώστας Κόκκορης
Δήμαρχος Γλυφάδας
=====================================

Όλγας 4  – 16561 Γλυφάδα
Τηλ. 2109626573 FAX 2109626573
www.anor.gr       e-mail info@anor.gr


ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!

Όλοι οι υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές δηλώνουν ότι θέλουν έναν τίμιο και καθαρό προεκλογικό αγώνα, ορισμένοι όμως έχουν μια «περίεργη» αντίληψη και «πρακτική» ως προς αυτά.
Θέλουμε επομένως να τους θέσουμε ορισμένα ερωτήματα:
·      Γιατί αφαιρούν, αυθαίρετα, μόνο τα πανό των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ;
·      Γιατί αντέγραψαν, στα φυλλάδια τους, τα χρώματα και το σχεδιασμό που έχουμε καθιερώσει εδώ και χρόνια;
·      Γιατί διαδίδουν ψευδώς ότι η Αθηνά Λυγνού και οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είναι μαζί τους;
Τελικά, έτσι νομίζουν ότι μας πολεμούν; ότι ξεγελούν τους πολίτες; ή ότι δημιουργούν καλές σχέσεις μαζί μας;
Εμείς πάντως, όλα αυτά τα «διαβάζουμε» ως «τρικυμία εν κρανίω» και κρίση πανικού…

              
Με εκτίμηση
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

==============================
Γιάννης Κουρδομένος

ΓΛΥΦΑΔΑ: Πόλη διπρόσωπων και προδοσίας


Είτε θέλουν κάποιοι, είτε δεν επιθυμούν, η πραγματικότητα δεν διαφοροποιείται όσων αφορά τη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας.
Επώνυμα ελάχιστοι συμπολίτες μας ανέλαβαν την ευθύνη (εκτεθειμένοι) να ειπωθούν κάποιες αλήθειες, και σαφώς χωρίς διάθεση πραγματικά με απόλυτη διαφάνεια και ειλικρίνεια να υπάρχουν ΟΛΑ στο ΦΩΣ.

1) Είναι πραγματικά ασυγχώρητο να βλέπουν συνολικά οι συμπολίτες μας ποιοι αξίωσαν να διοικήσουν και το παντελές έλλειμμα σεβασμού στους θεσμούς.

2) Στον ίδιο βαθμό ασυγχώρητοι είναι συνολικά οι εκλεγμένοι και όσοι αξιώνουν την εκλογή τους, όταν αυταπόδεικτα υποκρίνονται, και διχάζοντας για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και σκοπιμότητες τους συμπολίτες μας, ακολουθούν διαδικασίες δυο μέτρων και σταθμών.

3) Είναι απόλυτα αντιδεοντολογικό και αντιδημοκρατικό να ευτελίζουν αρχικά τους θεσμούς, και στη συνέχεια τις πολιτικές και κοινωνικές ισορροπίες.

4) Παρακολουθώντας κάθε αντικειμενικός συμπολίτης μας πως λειτουργούν αρχικά οι διοικούντες, στη συνέχεια οι αιρετοί, και τα λεγόμενα ''τοπικά ΜΜΕ'' 
γίνετε σαφές ότι πλην του απόλυτα διχαστικού χαρακτήρα που αγγίζει τα όρια της προδοσίας, δεν υφίσταται τίποτα άλλο στη Γλυφάδα.
Γίνομε περισσότερο σαφής: Σε μια πόλη που το 80% των δημοτών σήμερα δεν είναι διγενείς ούτε έχουν την εντοπιότητα, που δεν μπορούν να επικαλεστούν ότι από αυτούς δημιουργήθηκε ο νεώτερος πολιτισμός της Γλυφάδας, είναι πασιφανές ότι με σκοπιμότητα και δόλο υπονομεύουν την δημοκρατικότητα και τον Τοπικό Πολιτισμό για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.
Βλέπουμε να ισχύουν φαινόμενα τα οποία ξεπερνούν τα όρια ανεκτικότητας κάθε υγιούς σκεπτόμενου πολίτη - ανθρώπου. Οι πλειονότητα αυτών που αξιώνουν την εκλογή τους στη Γλυφάδα, συνασπισμένοι σε ομάδες μελών πολλών κομμάτων, και κάποιων ''ανεξάρτητων'', γνωρίζουμε συνολικά ότι ήρθαν κάποια στιγμή στη πόλη μας και βρήκαν έτοιμο δομημένο πολιτισμό.
Κανείς εξ αυτών απ'όσο γνωρίζουμε δεν αναζήτησε ποιοι δημιούργησαν το νεώτερο Πολιτισμό στη Γλυφάδα, ποιοι έβαλαν ένα λιθαράκι στην ανέγερση του νεώτερου πολιτισμού αυτού του τόπου, ποιοι ανιδιοτελώς έθεσαν αρχικά τις βάσεις σε όλους τους τομείς. Σύμφωνα με αυτά που προαναφέρω, γίνετε σαφές για ποιους λόγους οι εκάστοτε διοικούντες που αποτελούνται ως επί το πλείστον
από κομματικά μέλη που ήρθαν κάποια στιγμή στη Γλυφάδα, και δεν προέρχονται από τους δημιουργούς του νεώτερου πολιτισμού αυτού του τόπου, αποδεικνύεται διαχρονικά ότι δεν εκφράζουν τους δημότες, υπηρετούν συμφέροντα που ουδεμία σχέση είχαν η έχουν με τη Γλυφάδα, και μας παρουσιάζουν ως τοπικά ΜΜΕ μέσα δημοτών Βάρκιζας, Βουλιαγμένης, η Βούλας.

Καθορίζουν τον εκλογικό χαρακτήρα της πόλης μας συμφέροντα και άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με τη Γλυφάδα, και χειραφετούν σύμφωνα κομματικών και άλλων σκοπιμοτήτων εις βάρος της Δημοκρατίας, του πλουραλισμού, της πολυφωνίας, και των πολιτικών ισορροπιών στα πλαίσια της τοπικής κοινωνίας.

Είναι πολύ εύκολο για κάθε συμπολίτη μας  μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας να διαπιστώσει ποια μέσα αποκαλούνται Τ Ο Π Ι Κ Α ενώ δεν είναι, όπως επίσης μπορεί εύκολα να διαπιστώσει πώς πέρα από κάθε ενδεδειγμένη δομή δεοντολογίας πολυφωνίας και πλουραλισμού προβάλλονται κάποια πρόσωπα συγκεκριμένων παρατάξεων, ενώ σκόπιμα άλλες παρατάξεις και πρόσωπα ''θάβονται'' επιμελώς.

Όταν κάποιοι υποκριτικά ρωτάνε εάν υπάρχει η δημοκρατία ας κοιτάξουν ποιες είναι οι πρακτικές τους, τα κίνητρα τους, και τι έχουν δημιουργήσει με συνέργεια λαμογίων πολιτευομένων.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Θυμίζω ότι επί πολλά χρόνια ήμουν ο μοναδικός στη Γλυφάδα που έθεσα δημόσια ζητήματα Δημοκρατίας(ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΙΣ) χωρίς την συνδρομή και αρωγή κανενός από όσους κακοδιοίκησαν και σήμερα αξιώνουν να κακοδιοικήσουν.

Επίσης θυμίζω ότι επί δεκαετίες οι γνωστοί συμπολίτες μας έχοντας συγκεκριμένο τοπικό δεδομένο, (ΓΛΥΦΑΔΑ FM) δεν συμπεριέλαβαν ούτε μία παράγραφο στο σύνολο των προγραμμάτων των δημοτικών παρατάξεων.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ  ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

Σήμερα στη Γλυφάδα (έπειτα από χρόνια καθημερινής ενημέρωσης και αιτήσεων) ποιες παρατάξεις έχουν συμπεριλάβει το ζήτημα του δημότη Γλυφάδας στα προγράμματα που παρουσιάζουν στους συμπολίτες μας;

ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

No comments:

Post a Comment

wibiya widget