Thursday, April 3, 2014

Δίωξη για κακούργημα κατά Κασιδιάρη για τις υποκλοπές! "ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ " η βουλή απο ΝΔ και Χ.Α

Να δούμε τί άλλο θα δούμε !

Το βλέπαμε και το ψιθύριζαν απο καιρό τα μπλόγκς και οι ιστοσελίδες, ότι "η Δεξιά δεν ξεχνάει...",ενώ πολλοί κραυγαζαν ότι με την ανοχή ή και την καθοδήγηση άλλων ,ο Σαμαράς "κτίζει" τη "Βαθειά δεξιά".
Κάποιοι ,μάλλιστα είχαν γράψει ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης απαλλάσει τους Βατοπαιδινούς,και όλους τους μακρυχέριδες της δεξιάς και "κλείνει μέσα" τους Πασόκους που σε σύγκριση με τα έργα των 'δικών τους παιδιών" ήταν ..ψαράκια στη γυάλα..!!
Και κει που όλα φαίνονταν ότι τα πάνε πρίμα ΄΄ενας Κασιδιάρης φανερώνει το... θίασο της χαράς...!! "Ε"



Δίωξη για κακούργημα κατά Κασιδιάρη για τις υποκλοπές!

Δίωξη για κακούργημα κατά Κασιδιάρη για τις υποκλοπές!

Δίωξη  από την εισαγγελία Πρωτοδικών  κατά του  βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία  Κασιδιάρη ασκήθηκε πριν από  λίγο  για υποκλοπή  και  χρήση υποκλαπέντος υλικού με  βάσει το αρ  370  Αʼ του  Ποινικού Κώδικα .
Σύμφωνα με τα parapolitika.gr ,με τα προβλεπόμενα  είναι πιθανόν  να συλληφθεί ο βουλευτής  ενώ οι κατηγορίες  που αντιμετωπίζει επισύρουν ποινές  κάθειρξης  έως δέκα έτη.  Νομικές πηγές επισημαίνουν ωστόσο  ότι το αδίκημα της υποκλοπής    αντικρούεται με την επιχειρηματολογία από πλευράς κατηγορουμένου  περί  μη αποδεικτικών στοιχείων ότι το τέλεσε ο ίδιος. Αντιθέτως  εκείνο της  χρήσης  υλικού από παγιδευμένες  συνομιλίες   θεωρείται  ισχυρό όπλο για τη Δικαιοσύνη. 

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Σε επικίνδυνα μονοπάτια που θυμίζουν γκρίζες εποχές έθεσε το ελληνικό κοινοβούλιο το μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα συνομιλίας του πρώην πλέον γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Η δημοσιοποίηση του περιεχομένου που κατέγραψε η κρυφή κάμερα του κ. Κασιδιάρη αρκούσε για να αιφνιδιάσει πλήρως το πολιτικό προσωπικό αλλά και για να πυροδοτήσει πρωτόγνωρες καταστάσεις για τους διαδρόμους της Βουλής.
Την ώρα που στην Ολομέλεια το σύνολο των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων κατήγγειλαν  τουλάχιστον τον γραμματέα της κυβέρνησης για υπόγειες σχέσεις με την Χ.Α., ο υιός Μπαλτάκου αντάλλασσε γροθιές, κλοτσιές και ύβρεις πεζοδρομίου με τους χρυσαυγίτες στον πρώτο όροφο του κοινοβουλίου! Όλα αυτά σε μια στιγμή που ακόμα και οι έμπειροι κοινοβουλευτικοί παρατηρητές θεωρούσαν ότι στα τέσσερα χρόνια κρίσης «τα είχαν δει όλα» και πως πλέον θα υπεισέλθουμε σε περίοδο κοινοβουλευτικής ομαλότητας.
Η αρχή έγινε κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για τις αιτήσεις άρσης ασυλίας 5 βουλευτών της Χ.Α. όταν ο κ. Κασιδιάρης αποκάλυψε ότι διαθέτει «ντοκουμέντο» που δήθεν επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του κόμματός του περι «κατασκευασμένων πολιτικών διώξεων». Λίγα λεπτά αργότερα στο site του κόμματος αναρτήθηκε βίντεο που εμφανίζει τον ίδιο να συνομιλεί με τον κ. Μπαλτάκο για τις διώξεις των μελών του ακροδεξιού μορφώματος.
Η συνάντηση φαίνεται πως έγινε στο γραφείο του γραμματέα της κυβέρνησης στον πρώτο όροφο της Βουλής από κρυφή κάμερα που είχε ο βουλευτής μαζί του. Από πληροφορίες και των δύο πλευρών προκύπτει ότι η επαφή πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά την προφυλάκιση των Ν. Μιχαλολιάκου, Χρ. Παππά και Γ. Λαγού. Το γεγονός, όμως, που προκαλεί προβληματισμό και ορισμένα ερωτηματικά, είναι γιατί ο κ. Κασιδιάρης επέλεξε να δημοσιοποιήσει το «ντοκουμέντο» έξι μήνες μετά την προφυλάκιση του αρχηγού του και των υπόλοιπων «συναγωνιστών» του. Επίσης, προβληματισμό δημιουργεί η ευκολία, με την οποία ο κ. Μπαλτάκος συνομιλεί με τον κ. Κασιδιάρη για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα.
Τι αναφέρεται στο βίντεο Μπαλτάκου - Κασιδιάρη
Σε κάθε περίπτωση, στο μαγνητοσκοπημένο υλικό ο κ. Μπαλτάκος περιγράφει στον χρυσαυγίτη βουλευτή πώς αντέδρασε ο πρωθυπουργός, ο οποίος την ημέρα εκείνη βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν πληροφορήθηκε ότι δεν προφυλακίστηκαν οι βουλευτές της ΧΑ Μίχος, Παναγιώταρος και Κασιδιάρης.
«ΣΟΚ και δέος! Χαμός έγινε, της που..νας» λέει ο κ. Μπαλτάκος, αν και στη συνέχεια σημειώνει ότι δεν πήρε τον ίδιο τηλέφωνο ο πρωθυπουργός ούτε «θα μου έλεγε εμένα γι' αυτά τα πράγματα». Υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός κάλεσε τους κ.κ. Χ. Αθανασίου και Ν. Δένδια «και τους γαμ.. τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: «Με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε, τι είναι αυτά, ξεφτιλίστηκα!». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη ημέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι «τελείωσε, τους έδεσα, γεια σας!» και την άλλη μέρα βγαίνατε εσείς».
Στο ερώτημα του κ. Κασιδιάρη: «τι έγινε με τους ανακριτές; Γιατί γυρίσανε κωλοτούμπα; Αφήσανε εμάς και μετά πήρανε τους άλλους;», υποστήριξε: «Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία… και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: «ε, τι θα κάνει ο ανακριτής». Ο ανακριτής όμως δεν είχε κανένα στοιχείο! Κανένα!». Στην συνέχεια, ο κ. Μπαλτάκος ισχυρίζεται ότι οι προφυλακίσεις των υπόλοιπων έγιναν μετά από παρέμβαση στη Δικαιοσύνη των κ.κ. Δένδια και Αθανασίου. Ξεκαθαρίζει όμως ότι ο πρωθυπουργός δεν είχε σχέση με όλα αυτά…
Διαψεύδει ο Χ. Αθανασίου
Πάντως, οι αναφορές του κ. Μπαλτάκου για τα γεγονότα στα οποία ο ίδιος ομολογεί ότι δεν ήταν παρών διαψεύδονται από τους ίδιους του πρωταγωνιστές τους.
Είναι ενδεικτικό ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου ξεκαθάρισε στην Βουλή ότι ουδέποτε παρενέβην στην Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Χ.Α. Αργότερα, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ επισήμανε πως δεν γνώριζε τίποτε ο πρωθυπουργός για τις συναντήσεις του κ. Μπαλτάκου με μέλη της Χρυσής Αυγής υποστηρίζοντας ότι ο κ. Α. Σαμαράς είναι έξαλλος.
Αγριο ξύλο στους διαδρόμους της Βουλής
Την ώρα όμως που στην Ολομέλεια το πολιτικό προσωπικό προσπαθούσε να ισορροπήσει από την «μαγνητοσκοπημένη» αντεπίθεση της Χ.Α. ένα νέα περιστατικό, στους διαδρόμους του κοινοβουλίου επικράτησε πανδαιμόνιο όταν ο υιός του κ. Τάκη Μπαλτάκου ήρθε στα χέρια με βουλευτές και κοινοβουλευτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεώργιος - Δημήτριος Μπαλτάκος βρισκόταν στο γραφείο του πατέρα του στη Βουλή, όταν αποφάσισε να κινηθεί προς τα γραφεία της ΧΑ, που βρίσκονται στον ίδιο όροφο. Εισήλθε αιφνιδιαστικά και έριξε δύο σφαλιάρες στον Μ. Αρβανίτη, στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον Ν. Κούζηλο και κλώτσησε τον Αρ. Ματθαιόπουλο και έναν ακόμα επιστημονικό συνεργάτη. Άμεσα απάντησαν με γροθιές, κλωτσιές οι Ηλ. Παναγιώταρος, Δημ. Κουκούτσης, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και αστυνομικός του κ. Μπαλτάκου. Το επεισόδιο έληξε με την ψύχραιμη παρέμβαση της ασφάλειας της Βουλής, αλλά και του ίδιου του κ. Μπαλτάκου.
Το θλιβερό επεισόδιο, ωστόσο, μεταφέρθηκε και στην Ολομέλεια
Ο κ. Πάρις Κουκουλόπουλος ανέφερε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας, καθώς περνούσε τυχαία από το σημείο. «Δεν γνωρίζω πως ξεκίνησε. Ήταν έξω από το γραφείο του κ. Μπαλτάκου» είπε και συνέχισε: «Αυτό που αντίκρισα για όσα λεπτά παρακολουθούσα ήταν σκηνές πρωτοφανείς, με ξυλοδαρμούς που μόνο στο Φαρ Ουέστ παρακολουθούμε. Να διερευνηθεί από το φρούραρχο. Αυτό που είδα και άκουσα δεν έχουν καμία σχέση με το Κοινοβούλιο. Ούτε με τις χειρότερες στιγμές των γηπέδων με τους χούλιγκαν».
Από την πλευρά της ΝΔ, η κυρία Σοφία Βούλτεψη ξεκαθάρισε ότι «η ΝΔ ουδεμία σχέση έχει με το ναζισμό και το φασισμό και τους εκφραστές τους, που είναι η ΧΑ. Η ευθύνη είναι εντελώς προσωπική και ανελήφθη από τον γγ που παραιτήθηκε. Ήδη υπήρξε δήλωση του πρωθυπουργού. Από εκεί και πέρα η ΝΔ δεν επεμβαίνει στη Δικαιοσύνη. Δεν μπορούμε προπαγανδιστικά να πάμε σε βίντεο που επιχειρεί να αθωώσει την οργάνωση από τα εγκλήματά της». Αναφορικά με το επεισόδιο ξυλοδαρμού, είπε ότι το καταδικάζει και σημείωσε ότι «όποιος παρεκτρέπεται σε τραμπουκισμό θα παραπεμφθεί. Υπάρχει ατομική ευθύνη και ενδεχομένως και οικογενειακή ευθύνη». Τέλος, τόνισε ότι δεν μπορεί η ΝΔ να καταγγέλλεται ως φιλοναζιστικό και αντικομουνιστικό κόμμα.
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης επισήμανε ότι «Οι κ.κ. Σαμαράς, Αθανασίου και Δένδιας δεν μπορούν να συνεχίζουν να σιωπούν και να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την παραίτηση Μπαλτάκου. Αυτό που έκανε ο Γ.Γ του υπουργικού συμβουλίου δεν ήταν αστοχία, ήταν ανοικτή ομολογία αντιδημοκρατικών πράξεων και μεθοδεύσεων. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε κρίση. Και δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτή την κρίση, κρυπτόμενη πίσω από το δάχτυλό της, πίσω από το Κοινοβούλιο, πίσω από την παραίτηση Μπαλτάκου» και ζήτησε να προσέλθουν πρωθυπουργός και αρμόδιοι υπουργοί στην Βουλή προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.
Αναφορικά με το επεισόδιο σημείωσε πως «… θεωρούμε απαράδεκτο να πλακώνονται μέσα στη Βουλή κάποιοι σα να πρόκειται για ξεκαθάρισμα ακροδεξιών συμμοριών. Το Προεδρείο οφείλει, καταρχάς να επιβεβαιώσει το γεγονός και κατά δεύτερον, να πάρει μέτρα, γιατί τέτοια πράγματα δεν επιτρέπονται μέσα στο Κοινοβούλιο, ακόμη κι αν ορισμένοι τα ερμηνεύουν ως «ενδοοικογενειακή βία».
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tης ημέρας. Η Νίκη Τσιλίκα γράφει και σχολιάζει..για Χ.Α.και ακροδεξιά



No comments:

Post a Comment

wibiya widget