Sunday, April 20, 2014

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ..

Άγγελος Γαγάτσιας,Σπρίγκ Βέηλ,Μελβούρνης.. Κυρίες και κύριοι σας καλοσορίζουμε στο σπίτικό μας και σας λέμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΚΟΠΙΑΣΤΕ.. Ωραίος σήμερα ο καιρός και το σπιτι λαμπροφορέθηκε απο την ακάματη συζυγό μου Σοφία.. για να υποδεχτεί παιδιά,εγγόνια και φίλους.  Το βίντεο παίζει τη Καραγκούνα στα χοντρά η τηλεόραση παίζει Ελληνικά..όπως πάντα .. Την Ελλάδα προσπαθούμε κι εμεις να αντικαταστήσουμε,αλλά ότι και να κάνουμε άλλο να είμαι στο Μακρυχώρι Καρδίτσας ή στο Γλύνος των Τρικάλων (της συζύγου) κι άλλο στη Μελβούρνη..Ναι αυτό είναι που μας τρώει..  Άλλο να ακούω παντου Ελληνικά κι άλλο να μου λένε οι πολύ καλοί μου  γείτονας και η γειτόνισσα απο το Βιετνάμ,Χάππυ Ήστερ..



Εφτασα σκαστός στα 16μου  απο το καράβι στη Μελβούρνη αλλα ωφείλω να ομολογήσω οτι δεν το μετάνοιωσα.. Πότε καλά πότε άσχημα τα καταφέραμε και σόλες τις γιορτές εδω θα μας βρειτε να διασκεδάζουμε..πίνοντας και χορεύοντας..Το έχουμε ανάγκη,.. ¨Όπως και σήμερα... Θα φάμε θα πιούμε θα πούμε "Χριστός Ανέστη" και μαγκιά το, αλλά ούτε και δίνουμε σημασία στο νόημα αυτων των λέξεων.. Στην πραγματικότητα όλα αυτά νομίζω τα κάνουμε γιατί εμείς ζητούμε να ανάστηθούμε ..ταξιδιωτικά,οικονομικά,ερωτικά.. Τέτοια ανάσταση  θέλουμε και τέτοια ευχόμαστε σε όλους σας...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
=====================


ΤΑΣΣΟΣ ΣΑΛΤΗΣ..Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ
Ολόκληρες ιστορίες έχουν γραφεί για τα ψητά του Τάσσου Σάλτη, που εδω τον βλέπετε με την εγγονή του και τησύζυγό του Αλεξάνδρα ,το γιό του Σωτήρη και τη νύφη του..


Ηρακλής Καραγκούνης με τα εγγόνια του υπό εκπαίδευση..


Στέριος και Άννα Μπαμπατζιά,..έτοιμο και ήδη ξεκοκκαλισθέν,...



ΑΛΕΚΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ:Υπάρχει διαφορα ώρας, όχι ουσίας! Καλό Πάσχα!


Απο το ΦΒ  της Άντζελας Χριστοδούλου,Μελβούρνη ================================  


Ήδη έφαγαν και το γλυκό τους στη οικογένεια του γνωστου εκδότη Δημήτρη Μπακατσούλα.. Και του χρόνου Ελλάδα Μητσάρα..


ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ,ΟΠΟΥ ΚΙΑΝ ΕΙΣΤΕ,ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ότι κι αν πιστεύετε για ζωή η θάνατο
Γιρομέρι.....ΖΩΗ και ΘΑΝΑΤΟΣ.
VIDEO ΤΗΣ ΕΡΤ-2 ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 1986. ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΤ. ΓΟΡΓΟΓΕΤΑ.
YOUTUBE.COM|BY SOTIRISGORGOGETAS

============================================   
Πάσχα: Η ημέρα που σφάζονται χιλιάδες αρνιά, περνώντας απο τη σούβλα κι ανθρώποι χορεύουν γύρω του. Θα αναρωτιούνται κι οι Ζουλού.. Ειρήνη υμήν. 
=================================


No comments:

Post a Comment

wibiya widget