Monday, April 14, 2014

O γηραιότερος άνθρωπος στη Γη, γεννήθηκε 6 Ιαν.1835!!




Ένας Ινδός, ο Μαχάστα Μουράσι όχι μόνον υποστηρίζει αλλά και έχει επίσημα χαρτιά που αναγράφουν ως ημερομηνία γέννησής του την 6η Ιανουαρίου του 1835. 

Αυτό εφόσον είναι αληθές δεν τον καθιστά μόνον το γηραιότερο άνθρωπο στη Γη αλλά και αυτό που έζησε περισσότερα χρόνια, μετά τον Μαθουσάλα που έφτασε σύμφωνα με τον θρύλο τα 969 χρόνια και τον Νώε στα 950.

Ζει στην πόλη Βαρανάσι, καταγεγραμμένα από το 1903, ηταν τσαγκάρης στο επάγγελμα, και έχει βγει στη σύνταξη από 1957, σε ηλικία 122 ετών.
Ο ίδιος, φέρεται να αναφέρει στον ιστότοπο worldnewsdailyreport.com: «Έχω περάσει τόσο καιρό ζωντανός, τα εγγόνια μου έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια. Κάπως ο θάνατος με ξέχασε... και τώρα είναι σαν να μην υπάρχει σχεδόν καμιά ελπίδα. Κοιτάξτε

τα στατιστικά στοιχεία. Σχεδόν κανείς δεν πεθαίνει στα 150 πόσο μάλλον στα 170! Σ' αυτό το σημείο υποθέτω είμαι αθάνατος ή κάτι τέτοιο.»
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πιστοποιητικό γέννησης του Μουράσι επιβεβαιώνει την εκδοχή του, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια ιατρική εξέταση η οποία να μπορεί να την επαληθεύσει. Παράλληλα σημειώνεται ότι ο τελευταίος γιατρός που επισκέφτηκε ο Μουράσι πέθανε το 1971, οπότε υπάρχουν ελάχιστες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με προηγούμενες ιατρικές εξετάσεις.
Ωστόσο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ίσως θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με την υιοθέτηση μιας τέτοιας πληροφορίας, γιατί το συγκεκριμένο σάιτ μεταξύ άλλων παίζει πολλές φορές με τα... αντανακλαστικά των αναγνωστών του...
Πηγή: koolnews.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget