Friday, November 3, 2017

Γλυφαδα. Ελεγχόμενη έκρηξη μη εκραγέντος γερμανικού βλήματος του Β' παγκοσμίου Πολέμου, θα γίνει τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.


Σε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση προέβη ο Δήμος της Γλυφαδας η οποία πέρα από τους κατοίκους της περιοχής ενδιαφέρει και όλους όσους ασχολούνται με τα εγκλήματα της Γερμανίας κατά το Β' παγκόσμιο πόλεμο στην πατρίδα μας και γενικά της Ευρώπης. 

Η ανακοίνωση όπως εσταλή και στην   εφημερίδα μας ΕFHMERIS έχει ως εξης:

Μετά από ενημέρωση που είχε ο Δήμος Γλυφάδας από την Πολεμική Αεροπορία, ειδοποιούμε τους συμπολίτες μας ότι την προσεχή Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017, από τις 10 π.μ. ως τη 1 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που ανακαλύφθηκε μετά από εκσκαφή στο όριο της περίφραξης του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας-ΕΤΗΜ, στην Άνω Γλυφάδα.
           
Διαβεβαιώνουμε πως κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει. Το εν λόγω βλήμα βρίσκεται υπό τον έλεγχο και την επιτήρηση της Πολεμικής Αεροπορίας και η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από απολύτως εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Παρακαλούμε τη συγκεκριμένη ημέρα και τις συγκεκριμένες ώρες κανένα αυτοκίνητο να μην διέρχεται και να μην σταθμεύει και κανείς πεζός να μην κινείται:

- επί της οδού Μικράς Ασίας, από την είσοδο του ΕΤΗΜ ως την διασταύρωση με την οδό Άπω Ανατολής

- επί της οδού Αγίου Νεκταρίου, από τη διασταύρωση με την οδό Μικράς Ασίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Τενέδου

Παρακαλούνται επίσης οι ένοικοι των κατοικιών στην περιοχή αυτή κατά τις ώρες αυτές να έχουν κλειστά όλα τα πατζούρια και ανοιχτά όλα τα παράθυρα, προκειμένου να μην προκληθεί καμία ζημιά.

Η Ελληνική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Γλυφάδας θα έχουν ισχυρή παρουσία και θα φροντίζουν για την ασφάλεια και την τάξη στην περιοχή σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα

Από το Γ.Τ. Γλυφαδας

No comments:

Post a Comment

wibiya widget