Monday, November 6, 2017

Ελληνων ποδοσφαιρο Τρομερές ατάκες του Νίκου Αλέφαντου στο sportdog.

Ανύπαρκτος ο Πρίγιοβιτς - Αυτό θα κάνει ο Μαρινάκης τον Γενάρη - Καλύτερος στην Ελλάδα ο Χιμένεθ!


Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο ματς απ' την αρχή, καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, αλλά μεγάλη ασχήμια για επαγγελματία αυτό που έκανε ο Αραούχο. Και ο Σαμπράνο τον προκάλεσε, αργότερα πήρε αποβολή και αυτός. Έβλεπες όμως δύο ομάδες διαφορετικές.
(Δείτε και τα τελευταία λεπτά του αγώνα ΑΕΚ 1 ΠΑΟΚ 0 από το κινητό μας και το Έγινε ο κοσμος γειτονιά με τον Δ.Π"γεωργιου)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=220630948474942&id=100015841140128
Η ΑΕΚ είναι πιο καλή ως σύνολο, οι παίκτες της είναι πιο καλά προπονημένοι, είναι πιο γρήγοροι, πιο ελαφροί, πιο αθλητές. Παρ' ότι δεν βλέπεις τη μεγάλη κλάση, βλέπεις παίκτες όπως ο Βράνιες, οΓκάλο, ο Μπακάκης, ο Λόπες, ο Λιβάγια, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Γιόχανσον, είναι αθλητές. Και ως ομάδα είναι πιο ομάδα από τονΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ είναι βαριά ομάδα. Με κιλά οι παίκτες. Με κάτι μπούτια... Πού πας με αυτά τα μπούτια! Δεν είναι καλά γυμνασμένοι. Σαν να μην έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ. Και δεν παρουσιάζουν εικόνα ομάδας ποδοσφαίρου. Τι ήρθαν να κάνουν στην Αθήνα, να παίξουν ξύλο ή ποδόσφαιρο; Και ο Λουτσέσκου με έχει απογοητεύσει. Στην Ξάνθη έπαιζε ένα στάνταρ 4-4-2 και το έπαιζε καλά. Στον ΠΑΟΚ δεν ξέρεις τι παίζει. Ούτε 4-4-2 είναι αυτό ούτε 4-3-3.
Σωστά μου λέει ο Σινάνογλου ότι παίζει αρνητικό ρόλο και το ότι έχει έναν φορ όπως ο Πρίγιοβιτς. Ξέρετε ότι εμένα πάντοτε δεν μου αρέσουν τα βαριά φορ. Ανύπαρκτος στο ματς, περιμένει να του έρθει η μπάλα να τη βάλει μέσα. Ναι, είναι καλός στο σκοράρισμα αλλά μόνο αυτό. Τα σοβαρά κλαμπ στην Ευρώπη τους δίωχνουν τέτοιους επιθετικούς. Και δεν ξέρει πολλή μπάλα.
Η ΑΕΚ έχει τον καλύτερο προπονητή ως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Χιμένεθ βοηθάει την ομάδα του, αυτός βοηθάει το ρόστερ, όχι το ρόστερ αυτόν. Το παλεύει, γυρνάει τα συστήματα, είναι ζωντανό στοιχείο, παρεμβαίνει. Και βλέπεις την ΑΕΚγυμνασμένη. Παρ' ότι ήταν κουρασμένη από το ματς με τη Μίλαν και παρ' ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από τον ΠΑΟΚ.
Για τον Ολυμπιακό δεν είναι να κάνεις κριτική, έκανε περίπατο με αντίπαλο μια ανύπαρκτη ομάδα. Ο Πλατανιάς δεν υπήρχε στο γήπεδο, μιλάμε για διάλυση αυτή η ομάδα. Το σίγουρο είναι ένα: Ο Ολυμπιακόςέχει το καλύτερο υλικό και ρόστερ στην Ελλάδα. Και θα κάνει μεταγραφές ο Μαρινάκης τον Γενάρη. Το πιστεύω. Όχι μόνο επειδή έχει οικονομική δύναμη, αλλά και επειδή είναι πεινασμένος για το 8ο σερί πρωτάθλημα, να σπάσει το ρεκόρ του Κόκκαλη με τα 7 σερί.
Ο Ατρόμητος είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος για πολλούς, όχι για εμένα. Εγώ ξέρω τη δύναμη που έχει το δίδυμο Σπανός- Αγγελόπουλος. Ο ένας είναι ιδιοκτήτης που ξέρει πολλή μπάλα, τι σχέση έχει λόγου χάρη με το ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος και τι οΣπανός. Μέρα με νύχτα. Και ο άλλος είναι τεχνικός διευθυντής πολύ εργατικός και τίμιος, τον είχα στόπερ στην Προοδευτική και τον ξέρω. Ο Ατρόμητος είναι μέσα στα τρία πιο νοικοκυρεμένα σωματεία στην Ελλάδα.
Και είναι άξια στην πρώτη θέση ο Ατρόμητος. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, και ότι είναι αήττητος, είναι και η μπάλα που παίζει. Μου θυμίζει στο στιλ τη φετινή Μάντσεστερ Σίτι! Όπως φεύγουν πολυβόλο τέσσερις στην αντεπίθεση στη Σίτι, έτσι φεύγουν γρήγορα στην κόντρα και οι του Ατρόμητου. Και δεν τρώει γκολ πίσω, από εκεί πρέπει να ξεκινάς. Ο Γιαννιώτης του Ολυμπιακού πολύ καλός τερματοφύλακας, ο Ρισβάνηςέδεσε με τον Χατζηισαϊα, και ο αριστερός μπακ μου αρέσει οΓιαννούλης, αυτός αν βάλει λίγα κιλά πάνω του θα έχει εξέλιξη. Και ο Ουάρντα είναι μεταμορφωμένος και ο Μανούσος και ο Βασιλακάκηςκαι ο Μάνσον, έχουν καλό κέντρο. Ο προπονητής επίσης είναι σοβαρός, διώξανε πολλούς παίκτες το καλοκαίρι, πήραν πολλούς, και έκαναν μία ομάδα μοντέλο.
Να κλείσω με τον Παναθηναϊκό. Έχω μια ένσταση μεγάλη. ΟΒιγιαφάνες είναι καθαρό δεκάρι. Αυτά είναι κλέφτικα να του λες να παίζει εξτρέμ και να τον κάνεις και αλλαγή κιόλας. Το ίδιο σφάλμα είχε γίνει με τον Φορτούνη που τον έβαζαν εξτρέμ και με τον Μάνταλο. Χρειάζεται οργανωτή το ποδόσφαιρο. Ο Βιγιαφάνες πρέπει να παίζει στο 4-4-2 ελεύθερος στο κέντρο ή στο 4-3-3 πίσω από το σέντερ φορ.
Sportdog. gr
Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget