Tuesday, November 7, 2017

Μελμπουρν Καπ. Πάει κι ο μουσακάς πάει κι ο ..φούρνος! !


Και ..τι δεν είχε αυτό το "αλογο κύπελλο" σήμερα στη Μελβούρνη. .δες επάνω. Ο γάμος μεταξύ ανδρών σχολιάστηκε ποικιλοτροπως και από τους εδώ ..Φίλιππους! !!

Το ..καλύτερο;

Μας το  λέει η Φίλη μας Διονυσια. .Dionysia Gazia


Όταν βρίσκεσαι με αγαπημένους, ξεχνιέσαι και παραμερίζεις ό,τι κι όσα σε απασχολούν!
Ακόμα και η πολύ μεγάλη σημερινή ζημιά παραμερίστηκε!
Έβγαλα από το φούρνο το ταψί με τον μουσακά κι επειδή βιαζόμουν να φύγω, σβήνω  το φούρνο κι όπως εβαζα μέσα κάτι ταψιά, πέφτει ένα πάνω στο καυτό τζάμι της πόρτας του φούρνου και το κάνει χωρίς υπερβολές, ένα εκατομμύριο κομματάκια, γεμίζοντας ολόκληρη την κουζίνα γυαλιά...
Σαν γνήσιοι Μελβουρνιώτες λοιπόν, τιμήσαμε δεόντως κι εμείς την ημέρα,  The Famous Cup Day, με μπάρμπεκιου, φαγοπότι όμορφες συζητήσεις και πριν τον καφέ, πήγαμε όλοι, κι είμαστε κάμποσοι(!), περιπατητοί στο πλησιέστερο ΤΑΒ όπου στοιχηματίσαμε κι εμείς, έτσι για την τιμήν των όπλων, ένα τάλιρο έκαστος!
Μετά πήγαμε πίσω σπίτι για γλυκά και καφεδάκι, αραχτήκαμε γυρω στους καναπέδες, αγκαλίτσα η Μάλλυ και η Μάζυ, παρακολουθήσαμε με...κομμένη ανάσα την Μεγάλη Κούρσα στις 3.00 μ.μ. ακριβώς The Race that stops the Nation" και το γλεντήσαμε!
Σαν αδαείς περί τζόγου, όμως, δεν ξέραμε να διαλέξουμε άλογα και μάλλον σε...γαϊδούρια ποντάραμε!
Θα πεις, τι είναι ένα τάλιρο, για πολλαπλασίασε όμως  επί τον αριθμό των ατόμων που είμαστε και θα δεις πόοοοοοοοοοοοοσο ήταν!
Άντε και του Χρόνου με Υγεία!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget