H ανάρτηση Μπακογιάννη

Δεν είμαστε ίδιοι κ. Περιφερειάρχη. Δεν θα είμαστε ποτέ…", καταλήγει η ανάρτηση του νεαρού δικηγόρου.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είχε αναρτήσει το μεσημέρι της Πέμπτης στο facebook, δημοσίευση με την οποία σχολίαζε μεταξύ άλλων πως "η άδεια στον κατά συρροή δολοφόνο δίνεται για να απολαύσει την ελευθερία και τη ζωή που στέρησε από όλους αυτούς που σκότωσε". "Αντί να επουλώνουμε τις πληγές, τις βαθαίνουμε. Σκοτάδι." έκλει
Για πρώτη φορά από το 2002, όταν παραδόθηκε στις αρχές, ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης εκτός φυλακών, με τη σύζυγό του Αγγελική Σωτηροπούλου και τον γιο του Έκτορα να τον υποδέχονται.
Η άδεια στον κατά συρροή δολοφόνο δίνεται για να απολαύσει την ελευθερία και τη ζωή που στέρησε από όλους αυτούς που σκότωσε και από αυτούς που μείναμε πίσω. Για χρόνια αποφάσιζε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Ποτέ δεν μετάνιωσε, ποτέ δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Το αντίθετο. Συνεχίζει να φτύνει τη δημοκρατία στα μούτρα και κάνει ότι μπορεί για να φτιάξει συνεχιστές, σκορπώντας δηλητήριο και προπαγανδίζοντας τα εγκλήματα του. Και γι αυτό, σήμερα το κράτος τον επιβραβεύει, με την κυβέρνηση στην καλύτερη να αδιαφορεί και να ανέχεται και στη χειρότερη να παρέχει τις ευλογίες της. Έτσι όμως, αντί να κλείνουμε τραύματα, τα ανοίγουμε. Αντί να επουλώνουμε τις πληγές, τις βαθαίνουμε. Σκοτάδι.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρέθηκε ενώπιον του συμβουλίου προκειμένου να ακουστεί για την 48ωρη άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε τις προϋποθέσεις καλής χρήσης της άδειας, που είναι οι μόνες που ζητεί ο νόμος.
Με άλλα λόγια, επικαλέστηκε τους δεσμούς με την οικογένεια και την επαγγελματική αποκατάσταση που ειναι ο δρόμος για την επανένταξη στην κοινωνία. 
News 247 gr