Friday, November 17, 2017

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.Η πλουσιότερη Αυστραλή ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα

Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ελλάδας Δημήτρης Παπαδημητρίου, με την Gina Rinehart, στην Ελληνική Λέσχη Σίδνεϊ
Η πλουσιότερη κάτοικος της Αυστραλίας και από τους πλουσιότερους κατοίκους του πλανήτη, ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα! Πρόκειται για την Gina Rinehart, η οποία επισκέφθηκε την Ελληνική Λέσχη Σίδνεϊ για να συναντήσει τον ευρισκόμενο στην Αυστραλία υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ελλάδας, Δημήτρη Παπαδημητρίου.
Η κ. Rinehart ασχολείται με τις εξορύξεις στην Αυστραλία (αλλά έχει μετοχές και στο εκδοτικό συγκρότημα Fairfax).
Η προσωπική της περιουσία εκτιμάται στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας. Όπως αναφέρθηκε στον «Νέο Κόσμο» και μόνο η παρουσία της στην εκδήλωση με τον κ. Παπαδημητρίου δείχνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο για να βγει από τα μνημόνια και να μπει στο δρόμο της ανάπτυξης. Για να καταλάβει κανείς τον πλούτο της κ. Rinehart θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτιμάται ότι κερδίζει γύρω στα 800 δολάρια κάθε δευτερόλεπτο που περνά.
Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας διαθέτει περιουσία που υπολογίζεται στα 20,3 εκ. δολάρια.
Εκτός των άλλων επιχειρήσεών της, η 63χρονη Rinehart κατέχει κοιτάσματα σιδήρου τα οποία κληρονόμησε από τον πατέρα της, Λανγκ Χάνκοκ, ο οποίος ανακάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα στη δεκαετία του ’50.
Απεχθάνεται να την αποκαλούν «κληρονόμο ορυχείων», διότι θεωρεί ότι είναι αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας, δεδομένου ότι προχώρησε σε ολοκληρωτική ανανέωση της εταιρείας, μετά τον θάνατο του πατέρα της, το 1992.

1 comment:

  1. Μάλλον για φάρσα πρόκειται

    ReplyDelete

wibiya widget