Tuesday, November 28, 2017

Μελάνια Τραμπ, μια απρόθυμη Πρώτη Κυρία στο Λευκό Οικο ! Vanity Fair



Μελάνια Τραμπ


- Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια... δυστυχισμένη γυναίκα! Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο της Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με το Vanity Fair - Αποκαλυπτικό δημοσίευμα που ανάγκασε τον ίδιο τον Τραμπ να τουϊτάρει και να... διαβεβαιώσει πως η Πρώτη Κυρία είναι ευτυχισμένη και πάντα τον πίστευε - Μαρτυρίες που αντιστρέφουν τους... φαινομενικούς ρόλους: Η αποφασιστική, κραδαίνοντας το "μαστίγιο" Μελάνια και ο επί σειρά ετών αναποφάσιστος Ντόναλντ - "Πάρε επιτέλους μια απόφαση"! Η ατάκα που αποτέλεσε το έναυσμα για να είναι σήμερα ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ - Η ατάκα που όταν η Μελάνια Τραμπ έλεγε, δεν ήξερε ότι θα μετάνιωνε (;)
«Η υπάκουη σύζυγος του προέδρου Τραμπ είναι μια απρόθυμη Πρώτη Κυρία«. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του Vanity Fair, το οποίο αναφέρεται στην Μελάνια Τραμπ και προκάλεσε ακόμη και την αντίδραση του ίδιου του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ.
Το δημοσίευμα υπογράφει η Sarah Ellison και περιγράφει το πόσο… δύσκολο είναι να «παρακολουθήσει» κανείς τις κινήσεις της Μελάνια Τραμπ. Είναι, λέει, μια «ασυνήθιστη» Πρώτη Κυρία. Και σχετικά απρόθυμη. Δε μοιάζει να… τρελαίνεται για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Δηλαδή από το ότι είναι πια η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Περιγράφει όμως και με τον πιο γλαφυρό τρόπο το γνωστό ρητό πως «πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα«. Ή για να το πούμε όπως το είπε η πρώτη σύζυγος του Τραμπ, Ιβάνα: «Πίσω από κάθε επιτυχημένη γυναίκα, βρίσκεται ένας άνδρας σε κατάσταση σοκ»!
Για να δημιουργήσει αυτό το… ψυχογράφημα της Μελάνια Τραμπ, μίλησε με αρκετό κόσμο. Εκτός από την ίδια, η οποία αρνήθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη. Μίλησε, λοιπόν, με στελέχη του προσωπικού του Λευκού Οίκου αλλά και φίλους του προεδρικού -εδώ και κάτι περισσότερο από ένα χρόνο- ζεύγους.
Ακόμη μίλησε με τον Roger Stone, έναν βετεράνο Ρεπουμπλικανό, ο οποίος ήταν κάποτε σύμβουλος του Τραμπ. Τα πιο… ζουμερά κομμάτια, ωστόσο, προέκυψαν από φίλους του ζεύγους που δεν αποκάλυψαν την ταυτότητά  τους. Και τα οποία παρουσιάζουν μια Μελάνια Τραμπ που δεν περνά και… πολύ καλά στον νέο της ρόλο. Που στην πραγματικότητα δεν ήθελε ποτέ να βρεθεί σε αυτά τα… παπούτσια. Και κυρίως μια Μελάνια Τραμπ που ούτε καν… πίστευε πως ο σύζυγός της θα μπορούσε να τα καταφέρει.
Όλη αυτή η ιστορία, μάλιστα, ανάγκασε τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ να πάρει θέση και ουσιαστικά να διαψεύσει. Ο ίδιος αναφέρει σε tweet που σημοσίευσε σήμερα, Τρίτη 28.11.2017: «Η Μελάνια, η υπέροχη και σκληρά εργαζόμενη Πρώτη Κυρία μας, που πραγματικά αγαπά αυτό που κάνει, πάντα πίστευε πως «αν κατέβεις για πρόεδρος, θα κερδίσεις». Το έλεγε σε όλους αυτό «καμία αμφιβολία, θα κερδίσει». Εγώ επίσης ένιωθα ότι θα κερδίσω (αν δεν το πίστευα δεν θα κατέβαινα) – και η χώρα τα πηγαίνει περίφημα!«.
Δείτε το tweet… υποστήριξης

Οι φήμες για την Μελάνια Τραμπ και η… εκτίμηση της πρώην του Προέδρου!

Η Μελάνια Τραμπ φέρεται να μην έχει κανένα ενδιαφέρον στον Λευκό Οίκο. Παρά την επιθυμία του συζύγου της για εξουσία. «Δεν είναι κάτι που ήθελε με κάθε κόστος. Δεν πιστεύω ότι πίστευε πραγματικά πως θα συνέβαινε» τονίζει μια επί σειρά ετών φίλη του ζεύγους στο Vanity Fair.
Οι φήμες για την απροθυμία της Μελάνια Τραμπ πυροδοτήθηκαν από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ. Και έγιναν… εκκωφαντικές όταν αποφάσισε να παραμείνει στη Νέα Υόρκη για τουλάχιστον πέντε μήνες μετά την ορκωμοσία του Τραμπ τον περασμένο Γενάρη. Δεν πήγε μαζί του στην Ουάσινγκτον από την πρώτη στιγμή και η επίσημη δικαιολογία ήταν πως αυτό έγινε για χάρη του γιου τους, Μπάρον Τραμπ, ο οποίος πήγαινε σχολείο στο «Μεγάλο Μήλο».
Σε μια δήλωση στην Daily News, μια εκπρόσωπος του προεδρικού ζεύγους αρνήθηκε τα πάντα. «Όπως έχει τονιστεί πολλάκις στο παρελθόν, νιώθει τιμή για τον ρόλο της», απάντησε η Stephanie Grisham.
Η πρώτη σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, πάντως, Ivana, υποστηρίζει πως ο ίδιος ο Τραμπ ίσως αμφισβητεί την απόφασή του! «Πιστεύω πως του λείπει λίγο η παλιά του ζωή«, δήλωσε στην εκπομπή The Ray D’Arcy το Σάββατο.
«Από τις 08:00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα δουλεύει, δουλεύει, δουλεύει και όλοι βλέπουν σε αυτόν το πρόβλημα της χώρας. Πρέπει να έχει εξαντληθεί», τόνισε ακόμη.

Μελάνια Τραμπ οι… πρώτες μέρες – Η «ψυχωμένη» παρότρυνση που μετάνιωσε (;)

Ας επιστρέψουμε, όμως, στον παράγοντα Μελάνια Τραμπ. Η αρθρογράφος του Vanity Fair ανατρέχει στο 2014. Τότε που για μια ακόμη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ σκεφτόταν να κατέβει για πρόεδρος. Τότε, αναφέρει, ρώτησε τους φίλους και συμβούλους του τι έπρεπε να κάνει. Ήταν μια μακρά διαδικασία, πειραματίστηκε με την υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης και μετά από πολλά… μπρος – πίσω κατέληξε στο να μην πάρει καμία απόφαση.
Τα παιδιαρίσματα του Τραμπ, τονίζει η Sarah Ellison, με την πολιτική χρονολογούνται από το 1987. Τότε που προμοτάριζε το βιβλίο του με τίτλο The Art of the Deal. Δημιούργησε δημοσιότητα για το βιβλίο (και τον εαυτό του) με το να αγοράζει χώρο για «ανοιχτές επιστολές» σε μεγάλες εφημερίδες και χρησιμοποιοώντας τον για να ασκεί κριτική στην αμερικανική εξωτερική πολιτική.
Μετά πήγε με ελικόπτερο στο Νιου Χάμσαϊρ (όπου ξεκινούν πάντα οι προεδρικές προκριματικές) για να δώσει μια ομιλία σε μια ιδιωτική λέσχη. Ο Τραμπ συμμετείχε σε μια προεκλογική διαδικασία το 2012, απέναντι στον Μιτ Ρόμνεϊ, τον οποίο κατέληξε να υποστηρίξει, αλλά τελικά έκανε πίσω.

«Ο Roger Stone, ένας βετεράνος Ρεπουμπλικανός και σύμβουλος του 45ου Προέδρου στο παρελθόν, μου είπε πρόσφατα ότι ο Τραμπ «είχε άμεσα τύψεις που αποφάσισε να μην κατέβει εκείνη τη χρονιά. Το 2014, ο Τραμπ μιλούσε ακόμη πιο σοβαρά και στο τέλος συμβουλεύτηκε έναν από τους πιο διακριτικούς συμβούλους του. Την σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ. Του είπε «είτε κατέβα, είτε όχι», εξηγεί ο Stone. Παραφράζοντας στην συνέχεια αυτό που εννοούσε η Μελάνια Τραμπ: «Οι φίλοι σου κουράστηκαν από αυτό το στριπτίζ! Κάθε τέσσερα χρόνια μιλάς γι’ αυτό!»», αναφέρει η αρθρογράφος.

«Πάρε επιτέλους μια απόφαση»!

Στην πραγματικότητα το ότι η Μελάνια… απηύδησε με την αναποφασιστικότητα του Ντόναλντ ήταν ο λόγος που τον «έσπρωξε» στο να πάρει τη μεγάλη απόφαση. «Ήξερε ότι το είχε στο αίμα του. Πάντα ήθελε να θέσει υποψηφιότητα. Αυτή τον «έσπρωξε» να κατέβει για πρόεδρος όταν του είπε να πάρει επιτέλους μια απόφαση», λέει ο Stone.
Και συνεχίζει: «Δε νομίζω πως… τρελαινόταν ποτέ για αυτή την ιδέα. Ήξερε ότι ο άντρας της ήθελε να κατέβει. Και ήξερε πως αν δεν κατέβαινε, θα ήταν πιθανό να τριγυρίζει στον Trump Tower και να… μουρμουρίζει πως θα έπρεπε να το είχε κάνει. Είπε πως δεν είναι του στυλ μου. Είναι το στυλ του Ντόναλντ. Και πιστεύω πως θα ήταν δυστυχισμένος αν δεν έθετε υποψηφιότητα«.

Το άρθρο ουσιαστικά παρουσιάζει μια Μελάνια Τραμπ που ίσως… παγιδεύτηκε από τις ίδιες της τις πράξεις! Έβγαλε το… μαστίγιο για να βοηθήσει τον Τραμπ να κυνηγήσει το όνειρό του όταν εκείνος ήταν διστακτικός και τελικά κατέληξε να «εγκλωβιστεί» σε έναν ρόλο που ποτέ δεν ήθελε στην πραγματικότητα…

Το προφητικό… κουτσομπολιό της Ιβάνα Τραμπ και η… ασυνήθιστη Πρώτη Κυρία που ακούει στο όνομα Μελάνια Τραμπ

Σε ένα πάρτυ το 2015, συνεχίζει η αρθρογράφος, κάποιοι (κρυφ)άκουσαν την Ιβάνα Τραμπ να σχολιάζει την πιθανότητα της υποψηφιότητας του πρώην συζύγου της για την θέση του… διαδόχου του Μπαράκ Ομπάμα.
«Ναι, όμως το πρόβλημα είναι το εξής: Τι θα κάνει με την τρίτη σύζυγό του; Δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να βγάλει λόγο, δεν θέλει να πηγαίνει σε εκδηλώσεις, δε μοιάζει καν να θέλει να εμπλακεί«, είπε η Ιβάνα Τραμπ σε μια μάλλον… προφητική -αλλά και με γενναία δόση κουτσομπολιού- στιγμή της.
«Η Μελάνια είναι μια ασυνήθιστη Πρώτη Κυρία», τονίζει η αρθρογράφος και… εξηγεί γιατί: «Είναι μόλις η δεύτερη Πρώτη Κυρία στην ιστορία που δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ (η πρώτη ήταν η Louisa Adams, σύζυγος του John Quincy’s που γεννήθηκε στην Αγγλία). Είναι η μόνη που μεγάλωσε σε μια κομμουνιστική χώρα. Είναι η μοναδική Πρώτη Κυρία που καθυστέρησε την… μετακόμιση με τον σύζυγό της στον Λευκό Οίκο. Η μόνη Πρώτη Κυρία που ταυτόχρονα είναι η τρίτη σύζυγος του προέδρου. Και η μόνη που έχει ποζάρει για γυμνή φωτογράφιση…«.

Με πληροφορίες από: vanityfair.comnydailynews.com
Φωτογραφίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget