Sunday, November 5, 2017

Η Μελανία σάρωσε και στην Ιαπωνία ..και ο Τραμπ κάνει ταμεία.


Για δεύτερη φορά η Μελάνια Τραμπ κατάφερε να "σβήσει" την Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας Ακι Άμπε. Μάλιστα, λίγους μήνες μετά από την πρώτη τους φορά οι δυο Πρώτες Κυρίες "πάλεψαν" για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, με την Μελάνια Τραμπ να στέφεται βασίλισσα του στυλ, φορώντας μόνο παλτό της.
Η Μελάνια Τραμπ είναι μαζί με τον σύζυγο της στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο της περιοδείας του Προέδρου των ΗΠΑ στην Ασία. Εκεί, την υποδέχτηκε η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας, η οποία ήταν πιο ανανεωμένη αλλά και πιο προετοιμασμένη από την προηγούμενη φορά. Ωστόσο, μάταια… η Μελάνια έκανε στιλιστικό περίπατο!
Ακι ΆμπεΑκι Άμπε
Ακι ΆμπεΑκι Άμπε

Μελάνια Τραμπ: Πολύχρωμη πανδαισία

Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να ντυθεί ζεστά με ένα μάλλινο πολύχρωμο παλτό. Οι αποχρώσεις του πορτοκαλί κυριαρχούσαν στο παλτό, ωστόσο, οι μαύρες και οι nude λωρίδες «ησύχαζαν» το ιδιαίτερο πανωφόρι. Μέσα από το παλτό φορούσε μαύρα ενώ το παπούτσι που επέλεξε ήταν nude ψηλοτάκουνες γόβες. Το μεγάλο μυστικό για την επιτυχημένη εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ ήταν το γεγονός ότι κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος δεμένο το παλτό της!
Τραμπ στην ΙαπωνίαΤραμπ στην Ιαπωνία
Τραμπ στην ΙαπωνίαΤραμπ στην ΙαπωνίαΤραμπ στην Ιαπωνία

Ακι Άμπε: Αδιάφορα ασπρόμαυρη

Από την άλλη, η Ακι Άμπε το προσπάθησε πολύ αλλά δεν κατάφερε να «θολώσει» την λάμψη της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Η Ακι Άμπε επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο σε αυστηρή γραμμή και το συνδύασε με midi vintage φούστα. Η φούστα ήταν μαύρη με λευκές λεπτομέρειες ενώ το σύνολο της έδεσε με μία μεγάλη ζώνη και μαύρες γόβες με τετράγωνο τακούνι. 
Τραμπ στην ΙαπωνίαΤραμπ στην ΙαπωνίαΤραμπ στην ΙαπωνίαΤραμπ στην ΙαπωνίαΤραμπ στην Ιαπωνία
Η Ακι Άμπε τοπ προσπάθησε αλλά ο σίφουνας Μελάνια την… ισοπέδωσε και πάλι.

Η προηγούμενη στιλιστική τους μάχη

No comments:

Post a Comment

wibiya widget