Wednesday, November 8, 2017

Γειά σας .Είμαι ο Πλήθων Τ. Προμηθέας κι ήρθα να σας πω γα το ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Κ.Α.Π.


Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Πριν εισέλθετε στον παρακάτω κόσμο που μας κρύβουν ελευθερώστε το μυαλό σας από τα στερεότυπα για να μπορέσετε να δείτε καθαρά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Μη δεχτείτε τίποτα αν δεν το ψάξετε μόνοι σας, τα σχόλια σας παρακαλώ να είναι κόσμια.

ΣΉΜΕΡΑ 8 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 

Η Ελλάδα πάλι με περηφάνια εορτάζει ένα άτομο από την Ιουδαϊκή μυθολογία και την ίδια στιγμή αναζητά το γιατί έφτασε σε αυτή την κατάσταση η χώρα μας. Διαβάστε για αυτόν τον παραλογισμό. Ολιγόλεπτο βίντεο.



         

Η συνήθεια είναι ανώτερη, τελικά, από την λογική.
Η πίστη ότι έτσι είναι τα πράγματα είναι ανώτερη, τελικά, από την γνώση και την πραγματικότητα.
Το νιώθω καλά κάνοντας ότι και οι άλλοι, τελικά, είναι ανώτερο από το να έχω άποψη και την θέληση να φιλοσοφήσω, είναι τελικά ανώτερη από την αγάπη για το έθνος μου και την πατρίδα μου.

Κρίνουμε τους σκοπιανούς που θέλουν να κλέψουν την ιστορία μας ώστε από την ιστορική ανυπαρξία να έρθουν στο φως, ενώ εμείς κάνουμε το ακριβώς αντίθετο.
Υποβαθμίζουμε τον Ελληνισμό και ανυψώνουμε τον Ιουδαϊσμό.
Εμείς που σταματήσαμε μια ολόκληρη Περσική αυτοκρατορία καθυστερώντας για 1000 χρόνια τον μεσαίωνα του ολοκληρωτισμού τώρα τον υμνούμε.
Εμείς που δημιουργήσαμε όλες τις αξίες του δυτικού κόσμου υμνούμε αυτούς που την βύθισαν στο σκοτάδι για 1700 χρόνια.
Εμείς που δημιουργήσαμε την δημοκρατία, την αξία της ελευθερίας, το θέατρο, τη μουσική, όλες τις επιστήμες υμνούμε αυτούς που χαρακτηρίζουν σατανικές όλες τις παραπάνω αξίες.
Εμείς που βγάλαμε τους μεγαλύτερους φιλόσοφους έχουμε πειστεί ότι δεν είναι αντίθετοι με τις παραπάνω αξίες.
Εμείς που δείξαμε στον κόσμο ότι αυτό το Σύμπαν είναι αγέννητο αθάνατο και μια ουσία.
Εμείς που δείξαμε ότι όλοι μας ζούμε μεταξύ θνητότητας και θείου για αθάνατο χρόνο πιστεύουμε ότι όλο αυτό δεν υπάρχει αλλά είναι αυτό που ορίζει η Ιουδαική μυθολογία.
Είναι ένα κατασκεύασμα που φτιάχτηκε από το μηδέν από τον ιουδαίο θεό και το οποίο θα τερματιστεί κάποια στιγμή για να πάμε στον παράδεισο και την κόλαση.

Το έθνος των Ελλήνων είναι σε μια διαρκή επίθεση τώρα και 2000 χρόνια.
Σήμερα οι αριστεροί μηδενιστές μας διδάσκουν ότι είναι το μεγαλύτερο κακό το να αγαπάς το έθνος σου και οι ναζί εθνικιστές μας διδάσκουν ότι έτσι είναι όταν κάποιος αγαπά το έθνος του, φασίστας δηλαδή.
Αυτοί οι δύο και καλά αντίθετοι πόλοι διδάσκουν το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο
 <<Σβήστε το έθνος των Ελλήνων>>.
Με χαρά οι εθνικιστές σήμερα γιορτάζουν τον προστάτη του κράτους του ισραήλ και την ίδια στιγμή είναι κατά των Εβραίων. Τρία πουλάκια κάθονταν.

Ευτυχώς ακόμα την σχολή την λένε ΙΚΑΡΩΝ και όχι μιχαήλ.


Ο Ελληνισμός δεν είναι η μυθολογία της τρίτης δημοτικού, δεν γίνεται να τον αντιληφθείς σύμφωνα με αυτά που σε έχουν διδάξει για αυτόν, θέλει προσπάθεια και χρόνο για να βγεις από το σπήλαιο του Πλάτωνα. 
Θέλει χρόνο για να καταλάβεις τον παρακάτω ύμνο, θέλει χρόνο γιατί μας έχουν μάθει να υμνούμε θεϊκά ΠΡΌΣΩΠΑ και σούπερ ήρωες και έτσι καταλαβαίνουμε ότι αυτό κάνουν και οι άλλοι. 
 Εγώ για σήμερα που είναι μια ακόμα ημέρα προσβολής για το έθνος μας αφιερώνω το παρακάτω στους λιγοστούς αυτής της χώρας.

Θεώρησα χρέος μου προς τους προγόνους μου και το έθνος μου να ακολουθήσω για άλλη μια φορά τον δύσκολο δρόμο.
 Τον δρόμο της αλήθειας, τον δρόμο της μη αποδοχής από τη μάζα, το δρόμο που σε δείχνουν με το δάχτυλο ως διαφορετικό.
Τον δρόμο τον Ελληνικό.
Αυτόν που χαρακτηρίζουν σήμερα ως μη Ελληνικό δρόμο.
Να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι και να γιορτάζουν ότι επιθυμούν, δικαίωμα τους είναι και αυτό το δικαίωμα τους το έδωσε η αναγέννηση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος στην Ευρώπη, αυτό που τους το είχε στερήσει ο χριστιανικός μεσαίωνας.
Εγώ δεν μπορώ να δώσω καμιά ευχή για χάρη του σκοταδιού.

Το πιο δραματικό από όλα είναι ότι από την τόσο μεγάλη πλύση εγκεφάλου που ΕΧΟΥΜΕ δεχτεί θα φανώ εγώ προκλητικός με αυτά που γράφω και όχι όλοι αυτοί που έχουν διαβάλλει με τα παραμύθια τους το τι σημαίνει Έλληνας!

                                                       Ευχαριστώ που με διαβάζετε.
                                                         Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ



No comments:

Post a Comment

wibiya widget