Tuesday, January 1, 2013

Πρωτοχρονιά στου Βασίλη και της Ευαγγελίας Οικονόμου..στη Μελβούρνη

Τα χρόνια πολλά στον Βασίλ Οικονόμου είπαν την πρωτοχρονιά οι πολλοί χωριανοί του και φίλοι του Βασίλη οικονόμου,απο το Ώκλη.
Η ποικιλία των φαγητών μεγάλη αλλα και των επιδόρπιων με κορυφαίο το φαρσαλινό χαλβά φτειαγμένον απο το Βασίλη,όπως τον έφτειαχνε και στο μαγαζί των Τρικάλων, πριν φύγει για Αυστραλία.
Υπέροχος ο καιρός έδωσε την ευκαιρία να χαρουν την καλοκαιρινή πρωτοχρονιά και προπαντός στη Στέλλα Δήμου που έφτασε απο την Ελλάδα για να κάνει γιορτες με τον αδελφό της Χρήστο Μπαμπατζιά... Ο Λάμπρος Λάζος ξαναθυμήθηκε κι αυτη τη χρονιά τις πιο ωραίες ιστορίες των παιδικών του χρόνων σε Ελλάδα και Αυστραλία..


Βάια Οικονόμου,Βαγγέλης Γκουνής και Αχιλλέας Δήμου..
Ηλιας και Μερσίνα Ράικου,απο το νεοχώρι-Οιχαλία.  
Ο εορτάζων Βασίλης Οικονόμου,με την πάντα χαμογελαστή σύζυγό του Ευαγγελία ευχαρίστησαν τους πολλούς τους φίλους και απηύθυναν και πάλι την πρόσκλησήτους  για την πρώτη μέρα του νέου Χρόνου
όλοι Οιχάλιοι και επιπλέον μια ακόμα Μερσίνα η κ Μακρυγιάννη (αριστερά)




Με ιδιαίτερη στοργή η εξάχρονη Φέλια κρατά το νεογέννητο μωρό της Άννας Οικονόμου ,ενω ο πιτσιρικά γελά με τα αστεία της θείας του Βάγιας..

Και δυο φωτογραφίες ρετρό που δειχνουν το Βασίλη (με άσπρο μπουφάν) και κάτω με την Ευαγγελία λίγο πριν αφήσουν το χωριό για την Αυστραλία..

Πολλά τα φαγητα και πολλά τα γλυκά που με τόσο μεράκι έφτιαξε ή οικοδέσποινα..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget