Saturday, January 5, 2013

Χαστούκι στην Κύπρο ακούστηκε ως τη Μελβούρνη


Στο χθεσινό Κυπριακο πόγραμμα του Ράδιο ΕΛΛΑΣ/3ΧΥ η Φρειδερίκη
 Απόκη  μετέδωσε και την εξής ενδιαφέρουσα είδηση..

ΑΘΗΝΑ 05/01/2013

Πολιτική θύελλα και αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του αεροδρομίου της Λάρνακας και δείχνει την πρέσβειρα της Αιγύπτου στην Κύπρο να χαστουκίζει μία γυναίκα της ασφάλειας.

Σύμφωνα με το sigmalive, το περιστατικό συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου και η αφορμή ήταν ότι η διπλωμάτις επιθυμούσε να συνοδεύσει συγγενικά της πρόσωπα μέχρι την αίθουσα αναμονής, ώστε να τους κατευοδώσει.

Στο βίντεο εικονίζονται φρουροί του αεροδρομίου να συνομιλούν με την αξιωματούχο που φαίνεται εκνευρισμένη.

Κάποια στιγμή άνδρας που τη συνοδεύει κάνει μία κίνηση προς τον αστυνομικό που προσπαθεί να συνεννοηθεί μαζί της.

Παρεμβαίνουν ωστόσο συνάδελφοί του και τον τραβούν πίσω. Ακολουθεί συμπλοκή και η διπλωμάτης φαίνεται να χαστουκίζει γυναίκα φρουρό. Στη συνέχεια η πρέσβειρα οδηγείται από τους άνδρες μέσα στο κτίριο.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας ΚύπρουΑνδρέας Συμεού, ανέφερε ότι μέλη της φρουράς της πρέσβειρας είχαν κάνει στο παρελθόν παράπονα για τη συμπεριφορά της κάνοντας και διάβημα προς τον Αρχηγό, ωστόσο δεν έγινε τίποτα.

Τώρα εκφράζουν την πρόθεση του Συνδέσμου να προσχωρήσει σε αγωγή κατά της αξιωματούχου, με στόχο την ηθική ικανοποίηση και αποζημίωση των αστυνομικών που δέχτηκαν επίθεση.

Το περιστατικό ξεσήκωσε και πολιτική θύελλα 
καθώς η Κύπρος ζήτησε συγγνώμη για τη σύλληψη της πρέσβειρας, πράγμα για το οποίο η αντιπολίτευση επέκρινε σφόδρα την κυβέρνηση.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανέφερε ότι "απολογηθήκαμε με την ουρά στα σκέλια", ενώ η ΕΔΕΚ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να προβεί σε διάβημα προς την αιγυπτιακή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ...χαστούκι ..πως ακούστηκε στη Μελβούρνη

No comments:

Post a Comment

wibiya widget