Thursday, January 3, 2013

Συνελήφθη o Πρόεδρος της Real! για χρέος 9.171.778,2 ευρώ στο ΙΚΑ...


Συνελήφθη στο Διόνυσο, ο Ανδρέας Κουρής, γιος  του      Γιώργου Κουρή, συνέταιρος του 
Νίκου Χατζηνικολάου και Πρόεδρος της Real Μedia, για χρέη ύψους 9 εκατομμυρίων ευ


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Real Media, συνελήφθη για οφειλές προς το δημόσιο, συγκεκριμένα για μη κατοβολή εργοδοτικών – εργατικών εισφορών προς το ΙΚΑ συνολικού ποσού 9.171.778,2 ευρώ.
H ανακοίνωση λέει: «Συνελήφθη σήμερα (3-1-2013) το πρωί στην περιοχή του Διονύσου Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής 42χρονος ημεδαπός, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ανώνυμης Εταιρείας , για μη καταβολή εργοδοτικών-εργατικών εισφορών προς το Ι.Κ.Α συνολικού ποσού 9.171.778,02 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.»
 Η σύλληψή του δεν αφορά τη δραστηριότητά του στο Real Group - συμμετέχει κατά 50% στην Real Group (Real News, Real FM Αθήνας και Θεσσαλονίκης).  O ίδιος   έγραψε στο twitter του το εξής:  «Η σημερινή προκαταρκτική εξέταση αφορά οφειλές ΙΚΑ του Alter στο οποίο δεν υπήρξα ποτέ ούτε νόμιμος εκπρ/πος,ούτε εκτελεστικό μέλος του Δ. Σ. »
Ο Ανδρέας Κουρής είναι ιδιοκτήτης του Orange 93.2 και του Love Radio 97.5.  Εκτός από την εταιρία του Love Radio, o Ανδρέας Κουρής συμμετέχει στο Alter και ο ίδιος, ως φυσικό πρόσωπο, με ποσοστό 15,45%  αλλά και κατά 1,376% στην εταιρία ΠΡΕΣΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. που συμμετέχει στο Alter κατά 11,42%Σ. 

GAZZETTA.gr

1 comment:

  1. Λετε όλα αυτα να εχουν καμμια σχέση με τα πρωτοσέλιδα του Χατζηνικολάου γηα Μειμαράκη;
    Και τελικα γιατι κανενας δεν μιλάει για τους τραμπούκουκους που άρπαξαν 10 δις :..ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,ΛΙΑΠΠΗ; Γαργάρα; Ειστε καλα ρεεεε; Κι εσυ Βρωμονίκο π΄εταξες μια βομβα και τώρα μόκο; ...ΚΑΘΗΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΑΠ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ!!! ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ Μ. Α.

    ReplyDelete

wibiya widget