Tuesday, November 12, 2013

ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Εγκαινιάστηκε η Παιδική Χαρά επί των 
οδών Παλαιολόγου και Νυμφών


Χαρούμενες παιδικές φωνές, γέλια, χρώματα, μουσική, μπαλόνια και πυροτεχνήματα γέμισε η νέα παιδική χαρά επί των οδών Παλαιολόγου και Νυμφών κατά την τελετή των εγκαινίων. Η νέα παιδική χαρά είναι «δώρο» της οικογένειας Νουρτάγεφ, στα παιδιά του Δήμου Γλυφάδας, όπως αναγράφεται στην σήμανση που τοποθετήθηκε στην είσοδο. Ο περιβάλλον χώρος διαμορφώθηκε από τον Δήμο, συνεργεία του επιμελήθηκαν την κατασκευή της και αποτελεί δωρεά του πρέσβη του Καζακστάν στην Ελλάδα  Σ.  Νουρτάγεφ.


Στα εγκαίνια της παιδικής χαράς παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης και ο Πρέσβης του Καζακστάν Σ.  Νουρτάγεφ, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεργάτες του Πρέσβη και στελέχη της Πρεσβείας, κάτοικοι της περιοχής και πολλά παιδιά.


Ο Δήμαρχος κατά την ομιλία του ευχαρίστησε προσωπικά αλλά και εκ μέρους των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου τον Πρέσβη  Σ.  Νουρτάγεφ γιατί με την ενέργεια του αυτή έδωσε χρώμα στην περιοχή αλλά και χαρά και πολλά χαμόγελα στα παιδιά.  Ο πρέσβης Σ. Νουρτάγεφ δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με το Δήμο Γλυφάδας και ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί με την παιδική χαρά τα παιδιά της περιοχής θα έχουν έναν χώρο για να διασκεδάσουν.  

Ο΄πως μας πληροφορεί το Γρ.Τύπου του Δήμου,τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με πολύ παιχνίδι από τους μικρούς επισκέπτες της παιδικής χαράς, πυροτεχνήματα και μουσική.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget