Tuesday, November 19, 2013

Ελλάδα vs Ρουμανία. Mονο.. 90 λεπτά για να πάμε Βραζιλία


Ελλάδα vs Ρουμανία για να πάμε Βραζιλία
  (Φωτογραφία:  Icon )
Aθήνα
Μόλις... 90 λεπτά από το Ρίο απέχει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που δίνει σήμερα (21:00, Mega) τη μεγάλη ρεβάνς με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2014. Οι Ελληνες διεθνείς με το 3-1 από το Καραϊσκάκη πρέπει... απλά να κρατήσουν την αμυνά τους απαραβίαστη, κάτι που όπως έχουν δείξει γνωρίζουν καλά.

Εκρηκτικό αναμένεται το κλίμα στο γήπεδο, με τους Ρουμάνους να είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στο δικό τους σκορ πρόκρισης.

Μοναδική απουσία για την εθνική στο αποψινό ματς είναι αυτή του τιμωρημένου Κώστα Κατσουράνη. Τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Καραγκούνης καθώς όπως όλα δείχνουν θα προτιμηθεί από τον άπειρο, με μόλις μία διεθνή συμμετοχή Σάμαρη.

Ο Καρνέζης θα διατηρήσει τη θέση του στο τέρμα, με τον Τοροσίδη στο δεξί και τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και τους Παπασταθόπουλο και Σιόβα να συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ.

Ο Τζιόλης θα είναι αμυντικό χαφ, με εσωτερικούς μέσους τους Μανιάτη και Καραγκούνη, ενώ ο Σαλπιγγίδης από δεξιά και ο Σαμαράς από αριστερά θα αποτελούν τα επιθετικά στηρίγματα του Μήτρογλου.

Στον ελληνικό πάγκο και διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή θα είναι οι Σηφάκης, Καπίνο, Βύντρα, Φορτούνης, Νίνης, Σάμαρης, Κονέ, Τζαβέλλας, Ταχτσίδης, Γκέκας, Μανωλάς και Χριστοδουλόπουλος.

Από την άλλη ο Βίκτορ Πιτσούρκα θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς της Παρασκευής. Οι Ταταρουσάνου και Κίρικες ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα πάρουν θέση κάτω από την εστία και στο κέντρο της άμυνας αντίστοιχα.

Παράλληλα θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μπουρτσεάνου και Λάζαρ.

Ο Σέρβος, Μίλοραντ Μάζιτς θα «σφυρίξει» τον αποψινό αγώνα.
Newsroom ΔΟΛ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget