Saturday, November 16, 2013

Το "ΔΕΝΤΡΟ"ριζώνει..Αίτημα προστασίας του ...δέντρου που φύτεψε ο Παπανδρέου!


Αίτημα για προστασία στο δενδρύλλιο που φύτεψε ο Γιώργος Παπανδρέου στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης ζήτησε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Τουρκίας ( CHP)  από την Νομαρχία της Κωνσταντινούπολης προκειμένου αυτό να γίνει ένα σημαντικό σύμβολο που θα συμβολίζει την αγάπη, την αμοιβαία κατανόηση και την ελευθερία.

Το δένδρο είχε φυτέψει τις προάλλες ο  πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Γιώργος Παπανδρέου ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς μαζί με τον αντιπρόεδρο του CHP, κ. Ουμούτ Οράν που έστειλε και τη σχετική επιστολή στην Νομαρχία.

Στην επιστολή ο κ. Ουμούτ Οράν γράφει ότι  το αίτημα -επισήμανση για την προστασία έγινε με σκοπό να μπορέσει  να ζήσει και να εξελιχθεί το δενδρύλλιο που φύτεψαν μαζί με τον Παπανδρέου στο πάρκο Γκεζί. 
Ο κ. Ουμούτ Οράν είπε ότι το δενδρύλλιο αυτό δεν συμβολίζει μόνο τη φιλία και την ειρήνη μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας αλλά και την βούληση για την επικράτηση φιλίας και ειρήνης στην περιοχή μας και στον κόσμο και ότι θα γίνει, όπως επισήμανε,  ένα ''σημαντικό σύμβολο'' που θα συμβολίζει την αγάπη, την αμοιβαία κατανόηση και την ελευθερία  Απο: onalert.gr

Διαβάστε ακόμη:

"Aν δεν υπήρχε ο Κεμάλ θα μας έλεγαν όλους Γιώργο"



No comments:

Post a Comment

wibiya widget