Tuesday, November 26, 2013

Ομογενής καθηγήτρια Πανεπιστημίου από τις καλύτερες της Αυστραλίας

22 Nov 2013
Η ομογενής πανεπιστημιακός
Η ομογενής πανεπιστημιακός( Φωτο Νέος Κόσμος)
Η ομογενής καθηγήτρια Σοφία Καρανικόλα, λέκτορας του Πανεπιστημίου Αδελαΐδας, είναι μεταξύ των 12 πανεπιστημιακών δασκάλων που βραβεύτηκαν από τον πρωθυπουργό για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στην ακαδημαϊκή κοινότητα.
Η κ. Καρανικόλα είναι λέκτορας Οδοντιατρικής του εν λόγω Πανεπιστημίου και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά της. Το 2010 η κ. Καρανικόλα έλαβε ανάλογο έπαινο και από το Αυστραλιανό Συμβούλιο Διδασκαλίας και Μάθησης.
Το μάθημα που διδάσκει η ομογενής λέκτορας είναι αυτό της Στοματικής Υγείας.
Τον τίτλο του Καθηγητή Πανεπιστημίου της χρονιάς πήρε φέτος ο John Croucher, καθηγητής του Τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης του Πανεπιστημίου Macquarie.
Τα συγκεκριμένα βραβεία δίνονται σε ακαδημαϊκούς όλης της χώρας και τα κριτήρια πάνω στα οποία αποφασίζονται οι νικητές σχετίζονται όχι μόνο με την επιτυχία των φοιτητών τους αλλά και με την ανάπτυξη διδακτικού υλικού εκ μέρους των καθηγητών σε συνάρτηση με το κατά πόσο αυτό επιτυγχάνει την ενεργή συμμετοχή των φοιτητών στον τομέα της έρευνας μέσω μεταπτυχιακών σπουδών.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget