Thursday, January 3, 2013

ΑΠΟΨΕΙΣ.-ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΑΠΟΔΉΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Γράφει ο 
Dimitrios Manolakakis

Dimitrios Manolakakis



Στο παλιό ΣΑΕ, οι Έλληνες από κάθε γωνιά του κόσμου σπατάλησαν (με την γνώση και έγκριση των διάφορων κυβερνήσεων) πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Ελληνικές κυβερνήσεις επιδότησαν ανεύθυνα πολλές εξωφρενικές δραστηριότητες, με ελάχιστα θετικά αποτελέσματα να προκύπτουν. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε το ΣΑΕ και ο τρόπος που αντιπροσώπευαν τις παροικίες της Διασποράς ήταν ντροπή για να πούμε το λιγότερο. « Το νέο ΣΑΕ πρέπει σαφώς να διευκρινίσει ποιοι είναι οι στόχοι και οι σκοποί του και η λειτουργία του πρέπει να χρηματοδοτηθεί από όλες τις οργανώσεις και φορείς από κάθε χώρα υποδοχής και όχι από τους φορολογούμενους στην Ελλάδα! » Αν αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί, τότε υπάρχει κάποιο σοβαρό λάθος με τον τρόπο οργανώσεων των φορέων και με τον τρόπο που είναι δομημένη ή μη δομημένη σε κάθε χώρα. Είναι σαφές ότι ένα πράγμα ξεχωρίζει, αυτό είναι ότι οι "μη - εκκλησιαζομένες - θρησκευτικές ελληνικές οργανώσεις και φορείς" δεν έχουν ομοσπονδιακή δομή ή ένα κοινό ταμείο, παράλληλα με το ταμείο των οργανισμό τους, με όλες τις ιδιότητες που χρειάζονται, προκειμένου να προστατευθούν οι περιουσίες τους όταν θα ανήκουν στο «Ομοσπονδιακό Property Trust". Οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έχουν δείξει τη φροντίδα καθ 'οιονδήποτε τρόπο ότι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τις ελληνικές κοινότητες της Διασποράς να δημιουργήσουν επαγγελματική δομή και οργάνωση! ΓΙΑΤΊ;;;

Η στάση μας πρέπει να αλλάξει , τα κόμματα και η πολιτική δραστηριότητα είναι καλή πράξει, αν είναι εποικοδομητική, θα πρέπει να αξιοποιήσουμε την πολιτική στα κόμματα μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην γίνετε καταστροφική. Η παλιά φρουρά δεν μπόρεσε να το επιτύχει αυτό, οι νέες γενιές πρέπει να κάνουν πολλές αλλαγές, έτσι ώστε να φιλοξενήσουν και να αξιοποιήσουν τα ταλέντα του καθενός με εποικοδομητικό τρόπο, με τον οποίο μπορούμε αυτές τις δραστηριότητες, δηλαδή οι άνθρωποι από διαφορετικά πολιτικά κόμματα να μπορούν να συνεργαστούν για το κοινό καλό του Ελληνισμού και του Ελληνικού λαού της Διασποράς! Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τους πολιτικούς από την Ελλάδα να παίξουν το παιχνίδι του διαίρει και βασίλευε! «ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ στη Διασπορά.» Όπως έχω πει πολλές φορές, θα ήθελα πολύ να δω πολλές χιλιάδες Αυστραλοί, ελληνικής καταγωγής να ενταχθούν στο ALP και το Φιλελεύθερο κόμμα, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον, τη δικτύωση και τη συνεργασία και συντονισμό των δραστηριοτήτων τους στα Ελληνικά θέματα! Αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, οποιαδήποτε σύγκρουση στη συνεργασία μας στο ΣΑΕ μπορεί να εξαλειφθεί!

Αγαπητοί μου φίλοι, εδώ είναι η απάντηση στη ερώτησή που έγινε στο πρώτο παράγραφό!!! 

Οι διεφθαρμένες ελληνικές κυβερνήσεις και όλα τα διεφθαρμένα ελληνικά πολιτικά κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου της ΕΛΛΆΔΑ Σ που χρεοκόπησαν την πατρίδα, έχουν κάνει στη Διασπορά κατά τα τελευταία 100 χρόνια τα εξής: Έχουν με παρέμβαση τους, με την υποστήριξη του κλήρου στην παρενόχληση, και τον εκβιασμό των λαϊκών με πολλούς τρόπους να δώσουν τις περιουσίες τους στην Αρχιεπισκοπή σε κάθε χώρα. Τους ανάγκασαν τους Ελληνες να εγκαταλείψουν τα δημοκρατικά ανθρώπινα δικαιώματά τους (εκλέγειν και εκλεγεί) ως αντάλλαγμα για την απόλυτη δικτατορία των κληρικών! Οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν ήθελαν / δεν θέλουν οι ελληνικές οργανώσεις και φορείς να γίνουν επαγγελματικά οργανωμένη και δομημένη! Θέλουν μέσα από την Εκκλησία να ελέγχουν απόλυτα τις ζωές των Ελλήνων της Διασποράς!

Αγαπάμε την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια, τα μέλη της Βουλής των Ελλήνων και οι διάφορες κυβερνήσεις του, δεν ήταν ποτέ οι φίλοι του Ελληνικού λαού της Διασποράς! Κατά τα τελευταία 100 χρόνια είναι σε συνεργασία με τον κλήρο, έτσι ώστε να ελέγχουν τις ελληνικές κοινότητες της Διασποράς,! Το μόνο που θέλουν είναι να μας έχουν ως μαριονέτες και πιόνια του κλήρου!

Τα πράγματα είναι χειρότερα από ό, τι μπορεί να δει κανείς! Στην πραγματικότητα η Εκκλησία και οι ελληνικές κυβερνήσεις της ημέρας έχουν τις μαριονέτες τους σε διάφορες ελληνικές κοινότητες για να σαμποτάρουν κάθε προσπάθεια που γίνεται για να ενοποιηθούν, να οργανώσουν και να αναδιαρθρώσουν τις ελληνικές κοινότητες της διασποράς! Θέλουν τους Έλληνες να μην μπορούν να σκέφτονται για τον εαυτό τους! Θέλουν τους κληρικούς να είναι οι ηγέτες και οι εκπρόσωποι των Ελλήνων στις διάφορες χώρες της Διασποράς!

Στην πραγματικότητα, έχουν τους ανθρώπους τόσο φοβισμένους ώστε να φοβούνται να μιλήσουν ελεύθερα στο κοινό για αυτά τα πράγματα. Έχουν εκφοβίσει τους Έλληνες σκόπιμα, έτσι ώστε κανείς με αξία ή ποιότητα να ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στις υποθέσεις των κοινοτήτων, η πρόθυμος να υπηρετήσει στις επιτροπές (Συμβούλια) των ελληνικών οργανώσεων μας!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget