Saturday, November 2, 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Αγοράστε χωρίς μεσάζοντες. Οι παραγωγοι κοντα στο λαό και στους Δήμους της Αθήνας.

" Αγοράζετε χωρίς μεσάζοντες" είναι το σύνθημα των Δήμων και των παραγωγων και ο λαός το εκτιμά και τρέχει να προμηθευτει τα ψώνια της οικογένειας .Οι φωτογραφίες και το Βίντεο απο το Ελληνικό  της Αττικής σήμερα 2/11/13 και γίνεται κάθε πρώτο Σάββατο του Μήνα. Αυριο Κυριακή πάνε στον Πειραιά σε τακτά χρονικά διαστήματα σε διάορες γειτονιες ..
 Σιμιγδάλη και αλεύρι απο τους ΜΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΕΝΕΤΗ  τρέχουν πολλοί να αγοράσουν για να φτειάξουν το δικό τους ψωμί και εν όψει των γιορτών να ετοιμάσουν οι νοικοκυρές γλυκισματα ,πίττες και άλλα παρασκευάσματα γι αυτούς,τους  συγγενείς και τους φίλους τους..

 Οι δύο απο τους αδελφούς Βενέτη με τη μητέρα τους ένα φίλο και έναν πελάτη που μόλις πηρε 2 μεγάλες σακούλες με φρέσκο αλεύρι, στέλνουν πολλά χαιρετίσματα σε θεία τους στη Μελβούρνη και εύχονται να ρους δουνε γρήγορα και στην Ελλάδα. Είναι μια πολύ χαρούμενη οικογένεια και κάνουν το παν να κρατησουν χαμηλά τις τιμές των προιόντων τους .στην εποχή της κρίσης,..

Η Αλεξάνδρα Ραχμάνη απο την Αγριελιά Τρικάλων που διατηρεί βιοτεχνία με το σύζυγότης στην Ανάβρα Καρδίτσης μας δείχνει τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ,με την ονομασία "Ηλιογέννημα" που παράγουν και είναι αρίστης ποιότητας.."Εχουμε και χυμό τομάτας που πίνεται ευχάριστα αλλα και για το φαγητό" λέει η Αλεξάνδρα.. ήμερα στο Ελληνικό, αυριο στον Πειραιά και όπου αλλου προγαραμματίζουν οι Δήμοι.Καλές επιτυχίες φ'ιλοι μας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που ο Δημήτρης Παπαγεωργίου απο την www.efhmeris.blogspot.com μεταφέρει εικόνες και συζητά με παραγωγούς και όσους πήγαν να ψωνίσουν. Είναι ένα αφιέρωμα στον απόδημο και τον απανταχού Ελληνισμό όπου θέλουμε να ενώσουμε  με δυνατους κρίκους  για να ξεπεράσουμε τη σημερινή δύσκολη κρίση και να ανοίξουμε μια νέα εποχή όπου η σιγουριά και το χαμόγελο να ξαναγυρίσει στην πατρίδα μας!!!


ΕΛΛΗΝΙΚΟ Καθε πρώτο ΄Σάββατο του μήνα οι παραγωγοί στο λαό 

Efhmeris Antipodwn Efhmeris Antipodwn


Για το Ελληνικό και τη Γλυφάδα, το πρώτο Σάββατο του κάθε μήνα οι παραγωγοί έρχονται στην πλατεία  δίπλα απο την αστυνομία και απέναντι απο την εκκλησία του Αγιου Κωνσταντίνου  και ο λαός αγοράζει σε τιμές χοντρικής, προίόντα αγνά και φθηνά.Δειτε και ακούστε τί είπαν στην www.efhmeris.blogspot.com λαός και παραγωγοί.. Κάθε Α΄ Κυριακή είναι προσκεκλημένοι στον Πειραιά..και σε άλους δήμους.. πολυ καλη ενέργεια..

5 Λιτρα Παρθένο ελαιόλαδο,απο την Επίδαυρο 15 Ευρώ . Το φορτηγό άδειασε νωρίς

 Ρύζι Ανθήλης
 ¨Όσπρια 2 κιλά 3 και 3.60  σακκούλα

 ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ ΒΕΝΕΤΗ..


 Τα προιόντα φευγουν γρήγορα και οι αγοραστες είναι πολυ χαρούμενοι με τις τιμές.
 Σαπούνια ελαολάδου και αρωματικά κατασκευασμένα απο την κυρία που δέχεται και παραγγελίες για μπομπονιέρες και άλλες εκδηλωσεις . Ακούστε τον αριθμό επικοινωνίας στο Βίντεο.

 Να και μια έξυπνη πινακίδα  με δύο όψεις..


Ακόμα και τα σκυλάκια νοιώθουν χαρούμενα στις "αγορές χωρίς μεσσάζοντες" και ζητούν απο την κυρία τους να ...μείνουν λίγο ακόμα.. Χαμογελάστε φίλοι μας.. Κάνει τους εχθρούς σας να ανησυχούν 

1 comment:

  1. Παρα πολυ καλη παρουσιαση κυριε Δημητρη αλλα μας ανοιξατε την ορεξη!!!

    ReplyDelete

wibiya widget