Sunday, March 30, 2014

«Ποδαρικό» για την νέα σεζόν από 150 Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη

φωτογραφία (6)

Στο «Νίκος Καζαντζάκης» (VIDEO)

«Ποδαρικό» στην Κρήτη έκανε σήμερα το πρωί το πρώτο τσάρτερ από την Γερμανία με 150 τουρίστες τους οποίους υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου ο Αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας κ.α. Οι πρώτοι τουρίστες που «άνοιξαν» τη φετινή τουριστική σεζόν έγιναν δεκτοί με χαρά, με παραδοσιακό κέρασμα, εδέσματα (ξεροτήγανα, ρακί, κ.α.) σε εκδήλωση υποδοχής που οργάνωσε η Περιφέρεια σε συνεργασία με την Παγκρήτια Ένωση Χοροδιδασκάλων που τα παριστάμενα μέλη της έδωσαν τοπικό «χρώμα» με τις παραδοσιακές φορεσιές τους.
«Οι Γερμανοί τουρίστες μας έκαναν «ποδαρικό» φέτος, όπως και πέρυσι. Η ευχή όλων μας είναι-με βάση και τα μηνύματα που έχουμε- ότι και φέτος για το νησί μας θα υπάρξει μια καλή τουριστική σεζόν» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Παράλληλα ο κ. Κουκιαδάκης αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Περιφέρειας για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν ενώ έκανε αναφορά στην αποτελεσματική καμπάνια της Περιφέρειας για την διεθνή προβολή του νησιού μας.
«Υποδεχτήκαμε με χαρά τους πρώτους τουρίστες που εγκαινίασαν την νέα τουριστική σεζόν και είναι σημαντικό που ένιωσαν αυτή την χαρά της υποδοχής και της πατροπαράδοτης φιλοξενίας του νησιού μας» δήλωσε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης. Από την πλευρά του ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας πρόσθεσε, ότι, πέρα από τους 150 Γερμανούς τουρίστες που έκαναν «ποδαρικό» σήμερα, μέχρι το βράδυ θα ακολουθήσουν άλλες δυο πτήσεις από Γερμανία και Λονδίνο. Ο ίδιος παράλληλα ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης για την υποδοχή-συνεργασία αλλά και την διεθνή προβολή της Κρήτης, εκτιμώντας ότι και φέτος το Ηράκλειο και η Κρήτη θα «κλείσει» τουριστικά με θετικό πρόσημο. 
Απο το crete2day.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget