Sunday, March 30, 2014

Στην "Καλλονή Γλυφάδας" του καπετάν Γιώργου δεν παίρνεις απλά ψάρια έχεις και το μεζεδάκι σου


Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ "ΚΑΡΑΒΙ" ΓΕΜΑΤΟ ΨΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΝΗΣ  ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ(ΓΟΥΝΑΡΗ  ΚΑΙ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ )ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ


Είναι το πιο όμορφο μαγαζί της της Ελλάδας που έστησε ο Καπετάν Γιώργος Διακορώνας στην Άνω Γλυφάδα κι όταν δείτε  βίντεο και φωτογραφίες θα καταλάβετε γιατί είναι τόσο χαρούμενος και γιατί λέει ότι σε λίγο ο ''Κόλπος της Καλλονής¨" θα βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα..

 Καπετάν Γιώργης και καπετάνισσα φιλόξενοι,όπως στο σπίτι τους.
 Μέρος του προσωπικού μαζί με τον καπετάνιο χθες Σάββατο
Και ο Γιάννης απο τον Πολιχνήτο Λέσβου ,παλιος ψήστης στη Μελβούρνη και στη Χαροκόπου βοηθά το χωριανό του να απολαμβάνουν οι πελάτες τα καλύτερα θαλασσινά .. 
 Ογιός Τάσσος Διακορώνας (αριστερά) ήρθε απο μακρυά,όπου σπουδάζει για Σαββατοκύριακο και η μάνα του του ετοίμασε και του ..ψαριού το γάλα!!
 Το τραπέζι στρώθηκε γρήγορα..Κρίμα που δεν είναι μαζί τους και η κόρη του καπετάνιου η Μερσίνα η οποία τηλεφώνησε απο το Ηράκλειο που σπουδάζει για να τους πεί καλο Σαββατοκύριακο κι ότι τους αγαπά πολύ..
Οι τρείς φίλοι απο τον πολιχνήτο Στράτος(αξιωματικός ),Τάσσος ,φυσιοθεραπευτής και Δημήτρης ,αστυνομικός χαίρονται τη συνάντησή τους στην Αθήνα και μιλάνε για τα χρόνια στο χωριό που δεν ξεχνούν ποτέ.. Καλή πρόοδο παλληκάρια και ποτέ μη λησμονείτε το όμορφο νησί σας..Δ.Π.


No comments:

Post a Comment

wibiya widget