Thursday, March 13, 2014

Ελληνικό: Δείτε το βίντεο με τη μεταμόρφωσή του: «Μια νέα εποχή για την Ελλάδα»

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ LAMDA

Ελληνικό: Δείτε το βίντεο με τη μεταμόρφωσή του: «Μια νέα εποχή για την Ελλάδα»

Τα πρώτα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη μεταμόρφωση του Ελληνικού έδωσε στη δημοσιότητα η Lamda Development, μετά την αποδοχή της τεχνικής προσφοράς της από το ΤΑΙΠΕΔ.
Στο βίντεο που έχει αναρτήσει η εταιρεία στο διαδίκτυο αναφέρεται ότι θα γίνουν επενδύσεις 7 δισ. ευρώ, θα δημιουργηθεί ένα από τα μεγαλύτερα ανοικτά πάρκα στην Ευρώπη, έκτασης 2 εκατ. τ.μ. Ταυτόχρονα, θα δημιουργήσει περίπου 15.000 θέσεις εργασίας κατά την περίοδο της επένδυσης στο Ελληνικό, ενώ με την ολοκλήρωση των έργων θα δημιουργηθούν 50.000 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας. Τα φορολογικά έσοδα που θα έχει το δημόσιο σε ετήσια βάση όταν ολοκληρωθούν τα έργα θα ξεπερνούν τα 2 δισ. ευρώ.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το ακίνητο έχει περισσότερο από τρεις φορές το μέγεθος του Μονακό, περισσότερο από δύο φορές το μέγεθος του Hyde Park στο Λονδίνο και σχεδόν δύο φορές το μέγεθος του Central Park στη Νέα Υόρκη.
Επίσης, αποκαλύπτεται ότι θα κατασκευαστεί ένα εντυπωσιακό έργο, το Marina Residential Tower το οποίο θα αποτελέσει θεματικό τοπόσημο το οποίο θα φέρει τη σφραγίδα του μεγάλου Βρετανού αρχιτέκτονα Norman Foster ο οποίος έχει υλοποιήσει ανάλογους εντυπωσιακούς πύργους σε όλο τον κόσμο.
Αναφέρει ακόμη ότι θα αφαιρεθούν πάνω από 3 εκατ. τ.μ. τσιμέντο, θα ανακαινιστούν δεκάδες κτίρια, θα δημιουργηθεί μια παράκτια πόλη προσβάσιμη σε όλους για αγορές και ψυχαγωγία.
Β.Σ.Κ. Εφημερίς ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget