Wednesday, March 19, 2014

"Μήτρογλου πού είσαι"; Μάντσεστερ Γ. - Ολυμπιακός 3-0. Μίτσελ «Όταν δεν σκοράρεις, το πληρώνεις. ..»

Μήτρογλου που είσαι ; αναφώνησαν πολλές φορές οι Ολυμπιακοί και όλοι οι Έλληνες που έβλεπαν τον αποψινό αγώνα και παρατηρούσαν ότι αν ο μεγάλος κανονιέρης που πουλήθηκε στη Φούλαμ απο τον κ.Μαρινάκη ήταν στον αγώνα θα μπορούσε να έβαζε 2 και παραπάνω γκόλ.. 
Αυτά όμως απλές υποθέσεις. Δείτε τί γραφει η ΙΝ.Gr για τον αγώνα και τα όνειρα που έσβησαν στο Μάντσεστερ.. 

«Όταν δεν σκοράρεις, το πληρώνεις...», η απλή εξήγηση του Μίτσελ
  (Φωτογραφία:  Intime































Αθήνα
Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Γιουνάιτεντ, ο Μίτσελ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παρά τις ευκαιρίες που είχε δεν κατάφερε να σκοράρει:

«Σήμερα δεν βρήκαμε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όταν κάποιος θα δει το 3-0 θα νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι ξεκάθαρο υπέρ της Γιουνάιτεντ. Δεν είναι έτσι όμως καθώς και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για ένα γκολ το οποίο χρειαζόμασταν, αλλά δεν ήρθε.

Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί σήμερα φύγαμε από την διοργάνωση. Το αποψινό ακύρωσε την δουλειά και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Αυτή η δουλειά και αυτή η προσπάθεια δεν άξιζε τέτοια ήττα».

Ήταν αυτές οι ευκαιρίες που κόστισαν η κάτι άλλο;
«Το ποδόσφαιρο παίζεται και στις δυο περιοχές. Εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Στην Ευρώπη όταν κάνεις μια τέτοια εμφάνιση και δεν σκοράρεις τότε το πληρώνεις».

Αξίζει να αναφερθεί ότι με το σφύριγμα της λήξης του Ολλανδού διαιτητή, Μπιορν Κάιπερς ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, λύγισε, γονάτισε στο έδαφος, έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπό του και προσπαθούσε να «κρύψει» τα δάκρυά του από τον αποκλεισμό. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, πήγε από πάνω του και του ζήτησε να σηκωθεί, δίνοντάς του το χέρι.

Ο Μανιάτης ήταν περίλυπος, απογοητευμένος και σκούπιζε το πρόσωπό του, μένοντας για αρκετά δευτερόλεπτα σε αυτή τη στάση. Σε άλλο σημείο του γηπέδου, ο Χοσέ Χολέμπας είχε, επίσης, καθίσει στον αγωνιστικό χώρο, εμφανώς στενοχωρημένος, με τον Μίτσελ να πηγαίνει κοντά του, να του δίνει το χέρι για να τον βοηθήσει να σηκωθεί.

Μαρινάκης: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…»


Απόλυτα ψύχραιμος παρουσιάστηκε μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» έκανε δήλωση στήριξης στην ομάδα και ανασύνταξης, εκτιμώντας την προσπάθεια που έκανε στο γήπεδο για να ανατρέψει την κατάσταση. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» έδωσε σύνθημα αισιοδοξίας, δηλώνοντας λιτά: «Όλοι μαζί συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Συγχαρητήρια σε όλους».

Μόγες: «Ήταν όλοι φανταστικοί»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγες, μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού, εξήρε την παρουσία των παικτών του και του κόσμου, αλλά πρόσθεσε πως το έργο που έχει ξεκινήσει στους «κόκκινους διαβόλους» έχει μόλις αρχίσει.

«Το πρωί της Δευτέρας είχα πει ότι έπρεπε να κερδίσουμε με 3-0 μετά την ήττα της Κυριακής από τη Λίβερπουλ. Έτσι, για να ανταποδώσουμε στον κόσμο για τη στήριξή του. Και σήμερα ήταν φανταστικοί. Άξιζαν να τους προσφέρουμε μια όμορφη βραδιά γιατί δεν τους έχουμε προσφέρει πολλές τέτοιες φέτος», τόνισε Σκωτσέζος προπονητής.

«Οι παίκτες μου ήταν προσηλωμένοι στο στόχο. Άλλωστε κι αυτοί ήταν πληγωμένοι και γνωρίζουν πρώτοι από όλους πως δεν έπαιζαν όσο καλά θα έπρεπε. Απόψε διόρθωσαν τα πράγματα, έδωσαν τα πάντα και δεν άφησαν τίποτα πίσω», πρόσθεσε.

Όσο για το αν νιώθει πλέον πιο… ασφαλής στον πάγκο, είπε: «Ο κόσμος μπορεί να δει την πρόκριση αυτή σαν αλλαγή σελίδας για μας, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου σαν να είμαι εδώ για πολύ καιρό. Έχω πολλά πράγματα να κάνω και δεν μπορώ να τα κάνω όλα αμέσως».

Για την απόδοση και τον τραυματισμό του Φαν Πέρσι, ανέφερε: «Μόνο συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να πετύχουν χατ-τρικ στο Champions League. Είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής. Ελπίζουμε ο τραυματισμός του να μην είναι πολύ σοβαρός. Έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και θα δούμε την κατάστασή του το πρωί».

Ερωτηθείς για τη χρησιμοποίηση του Γκιγκς για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες στην ενδεκάδα, απάντησε: «Είναι απίστευτο πόσα παιχνίδια έχει παίξει σε αυτή τη διοργάνωση. Ήταν φανταστικός. Όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει για πάντα και πρέπει να βρούμε έναν νέο Γκιγκς. Είναι 40 χρονών και προσπαθώ να κοιτάξω το μέλλον. Όμως από τακτικής άποψης τον χρειαζόμασταν απόψε».

Τέλος, για την κλήρωση της Παρασκευής είπε πως «… πάμε σαν αουτσάιντερ, αλλά αν είμαστε σε καλή κατάσταση θα δυσκολέψουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».


TI ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

Μάντσεστερ Γ. - Ολυμπιακός 3-0

Sport 24 - ‎πριν από 1 ώρα‎
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League, καθώς ηττήθηκε με 0-3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ", με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι να πετυχαίνει και τα τρία τέρματα των "κόκκινων διαβόλων". Η νίκη με ...

No comments:

Post a Comment

wibiya widget