Sunday, March 23, 2014

Επίδομα ανηλίκου για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την αδερφή της έπαιρνε έως πέρυσι η μητέρα της!

real

Σκάνδαλο με σοβαρές ποινικές διαστάσεις για την επώνυμη μητέρα της Ζωής και τώρα αντιπρόεδρο του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου
Επίδομα ανήλικων τέκνων έπαιρνε μέχρι και πέρυσι για τις δυο ενήλικες πλέον κόρες της η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Πρόκειται για την Λίνα (Ορσαλία) Αλεξίου, πρώην σύζυγο του Νίκου Κωνσταντόπουλου, η οποία μάλιστα σήμερα κατέχει τη θέση της προέδρου της εθνικού ραδιοτηλεοπτικού συμβούλιου.
Με έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα RealNews η προϊσταμένη της πρώτης διεύθυνσης του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Μέσων Ενημέρωσης, η κυρία Αλεξίου ελάμβανε το επίδομα παρανόμως, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που σήμερα είναι 38 ετών και την Βασιλική Ιωάννα που είναι 31 ετών.Στο έγγραφο με ημερομηνία 20-11-2013, με το οποίο διακόπτεται η παροχή των δυο επιδομάτων αφού ακόμα και τότε δεν προσήλθε η ίδια να πράξει τα νόμιμα, η προϊσταμένη του ταμείου διακόπτει αναδρομικά τη χρίση των επιδομάτων.
Αυτό σημαίνει ότι θα κληθεί η κυρία Αλεξίου να επιστρέψει τα παράνομα χρήματα που έλαβε επί 18 περίπου χρόνια.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πτυχιούχος της νομικής και μέλος της ΕΣΗΕΑ έχει επιδείξει ιδιαίτερη σπουδή και σχολαστικότητα στην διεκδίκηση οικογενειακών επιδομάτων με την κ. Αλεξίου να «κυνηγά» κάθε σχετική παροχή. Παρά ωστόσο τις σχετικές κυβερνητικές ανακοινώσεις για την πάταξη τέτοιων φαινομένων, ποτέ δεν δήλωσε την παράνομη πράξη της.

Tι απαντά για το επίδομα


1 comment:

  1. Δικαιολογημένα το έπερνε το επίδομα η κυρία Αλεξίου.Γιατι αν
    κρίνουμε απο το συνεχώς μοβόρικο ύφος της Ζωής Κωσταντοπούλου , μάλλον δεν εχει ακόμη ενηλικιωθεί ....

    ReplyDelete

wibiya widget