Sunday, March 23, 2014

ΜΠΕΡΓΚ Ο «βασιλιάς» της Λεωφόρου

ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ
Ο «βασιλιάς» της Λεωφόρου
«Πάταγο» προκάλεσε το νέο πράσινο μπλουζάκι με τον Μάρκους Μπεργκ, το οποίο έκανε... πρεμιέρα χθες το απόγευμα στις μπουτίκ της greenteam.
;;Oπως γράφει η
SentraGoal
η νέα καταπράσινη μπλούζα εικονίζει τον πρώτο σκόρερ του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ από κάτω υπάρχει γραμμένο το μήνυμα «Green Marcus» («Πράσινος Μάρκους») μαζί με το νούμερο 9. Το t-shirt έγινε... ανάρπαστο πριν από τη σέντρα απ' τους φίλους του «τριφυλλιού» που έσπευσαν να το προμηθευτούν απ' την μπουτίκ της Τσόχα.
Μια... ταξιαρχία μόνος του!
Ο καιρός ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο χθες βράδυ στη Λεωφόρο. Το κλίμα στις εξέδρες ενθουσιώδες και «φιλόξενο», αφού και ο Απόλλωνας υπήρξε η μοναδική ομάδα, μέχρι χθες τουλάχιστον, που αντιμετωπίστηκε με τόσο συμπάθεια από μεγάλη μερίδα του κόσμου... Ο Παναθηναϊκός, εν τούτοις, έχει αποδείξει πολλάκις στην ιστορία του ότι δεν χαρίζει κάστανα σε κανέναν. Και η χθεσινή ημέρα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον «πράσινο» κανόνα.
Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι η «ελαφρά ταξιαρχία»... καιγόταν για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος προκειμένου να αναπνεύσει βαθμολογικά στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, το «τριφύλλι» έκανε το καθήκον του, κατέκτησε τους τρεις βαθμούς και έφτασε για πρώτη φορά φέτος στο «4 στα 4» στο πρωτάθλημα... Συνεχίζοντας την προσπάθεια που πραγματοποιεί για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και τη μέγιστη δυνατή συγκομιδή βαθμών εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Ο «βασιλιάς» της Λεωφόρου
Μίλησε ο «βασιλιάς» της Λεωφόρου
Η χθεσινή του νίκη ωστόσο ήρθε σαφώς πιο δύσκολα απ' ό,τι φανερώνει το τελικό σκορ. Για την ακρίβεια, χρειάστηκε ένα ξέσπασμα στο φινάλε του αγώνα και δη στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά κυρίως χρειάστηκε να βάλει το... ποδαράκι του η αυτού μεγαλειότης, ο «βασιλιάς» της Λεωφόρου: ο Μάρκους Μπεργκ, ποιος άλλος; Ο Σουηδός άσος ήταν μία... ταξιαρχία μόνος του στο χθεσινό 3-1 του Παναθηναϊκού απέναντι στον μαχητικό Απόλλωνα, που έβαλε δύσκολα στο «τριφύλλι» αλλά στο τέλος έμεινε με τις εντυπώσεις.

Ηταν αυτός που έγειρε την πλάστιγγα, που «καθάρισε» την «μπουγάδα» για τους συμπαίκτες του και οδήγησε τους «πράσινους» σε μία ακόμη νίκη. Πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του Παναθηναϊκού (με το δεύτερο να βάζει ουσιαστικά «ταφόπλακα» στις ελπίδες του Απόλλωνα) και πήρε εκ νέου τους «πράσινους» από το χεράκι, οδηγώντας τους εκ του ασφαλούς στο τρίποντο, όταν τα πράγματα είχαν αρχίσει να ζορίζουν επικίνδυνα... Πλέον έχει πάρει κεφάλι και στον πίνακα των σκόρερ και συνεχίζει ασταμάτητος να δίνει βαθμούς και να βουλώνει στόματα!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget