Monday, March 17, 2014

Μυστήριο με νεαρή Κινέζα που «ανέβασε» την αυτοκτονία της στο Ιnstagram

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Τις τελευταίες -δραματικές- στιγμές της ζωής της φαίνεται πως θέλησε να μοιραστεί στα social media μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα από τη Σανγκάη, λίγη ώρα πριν βάλει τέλος σε αυτή, σοκάροντας όχι μόνο τους «φίλους» της στο Instagram αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Μυστήριο με νεαρή Κινέζα που «ανέβασε» την αυτοκτονία της στο Ιnstagram
Η κοπέλα, γνωστή μόνο ως jojostai1012, όπως είναι το ψευδώνυμό της στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φέρεται να πήδηξε στο κενό από το παράθυρο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στην Σαγκάη.

Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει στο instagram φωτογραφίες που παρουσίαζαν την ψυχολογική της κατάσταση: σε μία εμφανιζόταν να βάζει φωτιά στα προσωπικά της αντικείμενα επάνω στο κρεβάτι της, ενώ σε άλλη παρουσίαζε φωτογραφία του πρώην συντρόφου της με λεζάντα «Θα σε κυνηγάω μέρα και νύχτα αφού πεθάνω».
Η πιο ανατριχιαστική ωστόσο είναι αυτή που δείχνει τα πόδια της να κρέμονται στο κενό από το παράθυρο του δωματίου της. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, το διαμέρισμά της βρισκόταν σε μεγάλο ύψος.
Μυστήριο με νεαρή Κινέζα που «ανέβασε» την αυτοκτονία της στο Ιnstagram
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Daily Mail μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν η κοπέλα αυτοκτόνησε πράγματι, ωστόσο, κινεζικές ιστοσελίδες δημοσιοποίησαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το πτώμα μιας κοπέλας σε πάρκινγκ αυτοκινήτων, μέσα σε μια λίμνη αίματος και περικυκλωμένο από αστυνομικούς, ισχυριζόμενες ότι πρόκειται για την jojostai1012.

Ε.Σ. (Πηγή: Daily Mail) και ΕΘΝΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget