Monday, March 17, 2014

Περπατώντας και συζητώντας στη Γλυφάδα με μπόλικο ..κΟΥΣ ΚΟΥΣ

Για πολλούς τα μπάνια άρχισαν..

Φωτογραφία: Καλή άνοιξη και καλά μπάνια ...



Ενώ ο πολυ αγαπητός καρδιολόγος Στρατής Παναγάκος
,υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας μαζί με την παραπάνω φωτογραφία  που ανάρτησε  λέει "Καλή άνοιξη και καλά μπάνια ..."

Σίγουρα δεν κινδυνεύουμε με 23 και 25 βαθμούς γιατρέ;


 Ο αγώνας άρχισε απο καιρό,για τις εκλογές του Μα'ί'ου ,αλλά ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κωστας Κόκκορης έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα απόψε 17/3/14. Η φωτογραφία μας πάρθηκε λίγη ώρα πριν ο  δήμαρχος αρχίσει να ...κελαηδάει και να μας λέει για τα πολλά που έκανε κι αυτά που πρόκειται να κάνει τα επόμενα 5 χρόνια. Τί λέμε σ αυτές τις περιπτώσεις; Καλή επιτυχία δήμαρχε ..

 Αχιλλέας Παπαγεωργίου, εν Γλυφάδι ..σήμερα. Ο Αχιλλεύς, ένας απο τους ικανότερους ρήτορες της εποχής μας, μας μίλησε πάνω απο 2 ώρες και είπε πράγματα που θα συζητηθούν όταν έρθουν  στη δημοσιότητα."Χαίρε και ποίει Ευ " μέγιστε!!
 Τους γνωρίζετε; Αν αναρωτιέστε ποιά είναι δίπλα απο τον εκ Τρικάλων ορμώμενο εκδότη και συχνά τηλεοπτικό αστέρα του ..Χίου και άλλων "μπουμπουκιών" του ΖΟΟΜ, προτεινόμενων για Πούλιτζερ "Τζιορναλιστών"των διώκτη των 'λαμογίων"κ Ηλία Κουτσώνα  να σας το πούμε αφού δειτε και την παρακάτω φωτογραφία.
 Τη γνωρίσατε; Έ τότε σίγουρα δεν είστε.. Γλυφάδιοι..
 Διαφορετικά θα γνωρίζατε το υπέροχο σκυλάκι της μοναδικής Μπέσσυς Αργυράκη. Η Μπέσσυ που ίσως σύντομα κανει περιοδεία στην Αυστραλία και ΗΠΑ . Το ..σύντομα, μάλλον δεν θα είναι  και τόσο σύντομα ,αφού κατέρχεται υποψήφια σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές με το Συνδυασμό "Δυνατή Γλυφάδα" του Κώστα Κόκκορη.. "Γκούτ λάκ" Μπέσσυ.

   Τζημάρας ο μερακλής.. Επέστρεψε εσχάτως εκ Γλύνους Τρίκκης και με μπόλικο μυρωδάτο και με γλυκάνισο τσίπουρο που το απολαμβάνει μόνο με αυτούς που ξέρουν απο τσίπουρο.
 Ο ίδιος ,οπως και ο συμπέθερός του , κάνει τους καλύτερους τσιπουρομεζέδες..που τύφλα νά χουν οι Βολιώτες και οι άσχετοι εν Αθήναις..
 Χρειάζονται σχόλια; Δεν ξέρω ποιά είναι η διάρκεια ζωής των πινακίδων ..


 Αλλά σίγουρα αυτη η λακκούβα που βρίσκεται κοντα στη γωνία ,είναι λίαν επικίνδυνη .. Φαντάσου να μην είχαμε και εκλογές.

 Η Ειρήνη η Κρητικιά (όρθια) και η Ζωή η Νάουσαία  είναι δυο χαρούμενα παιδιά μεταφορικής εταιρίας στην λαχαναγορά του Ρέντη. Και τί σημαινει αυτό; Για εσάς τίποτα αλλα για όσους περιμένουν πράγματα απο το χωριό τους ...πολλά! Θένκς κορίτσια..

 Τον γνωρίζεται τον κάπτεν Γιώργο απο την ψαραγορά της Γλυφάδας  πάνω με δυο καλα φιλαράκια που ήρθαν να τον συγχαρούν και να προμηθευτούν τα πιο φρέσκα ψάρια. Δεν ξέρουμε αν ήρθαν απο την Καλλονή ή την Αμερική να τον συναντήσουν αλλά το πιο σίγουρο είναι ότι ο Τζώρτζ απ το Μανχάτταν έχει πολλύς φίλους στις ΗΠΑ.Κάθε φορά που γράφουμε κάτι γι αυτόν κοκκινίζει η αριστερη στηλη των αναγνωστών μας.. δειτε το και μόνοι σας ..
.

ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗΣ


No comments:

Post a Comment

wibiya widget