Saturday, March 15, 2014

ΘΡΙΛΕΡ. Η προφητεία Δανιήλ για το μοιραίο Μπόινγκ και άλλες τρέλλες

Η προφητεία για το μοιραίο Μπόινγκ και άλλες τρέλλες
Θρίλερ για γερά νεύρα και προφητείες με βυζαντινούς, τον κοντό μόσχοβο και Τούρκους επιστρατεύτθηκαν για να εξηγήσουν τιο θέμα της εξαφάνισης του Μπόινγκ της Malaysia Airlines.
Έχει ήδη περάσει μια βδομάδα από τη μέρα που το Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών εξαφανίστηκε. Μια βδομάδα μυστηρίου και αγωνίας για το αεροσκάφος με τους 239 επιβάτες, το οποίο μία ώρα αφού είχε απογειωθεί από την Κουάλα Λουμπούρ και πετούσε ανάμεσα στις ακτές της Μαλαισίας και του Βιετνάμ, χάθηκε ξαφνικά από το ραντάρ.
Η θεωρία που, πλέον, φαίνεται να υπερισχύει είναι αυτή της αεροπειρατείας, αφού σύμφωνα και με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, Νατζίμπ Ραζάκ, από την πορεία που ακολούθησε το αεροσκάφος, συμπεραίνεται ότι επρόκειτο για μια σκόπιμη ενέργεια από κάποιον που το οδήγησε πάνω από τη Μαλαισία. Πάντως, απέφυγε να μιλήσει ευθέως για κατάληψη του αεροπλάνου από αεροπειρατές. «Παρά τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης για αεροπειρατεία, θέλω να είμαι απολύτως σαφής ότι ερευνούμε ακόμη όλες τις πιθανότητες για το τι οδήγησε την πτήση ΜΗ370 να παρεκκλίνει της πορείας της» ανέφερε επί του θέματος. Όπως έγινε γνωστό, το Boeing “εξαφανίστηκε” από τα πολιτικά ραντάρ, όμως εξακολουθούσε να πετά για 6 ακόμα ώρες, ενώ το σύστημα ηλεκτρονικών αναφορών του αεροπλάνου φέρεται να απενεργοποιήθηκε από κάποιον προτού φτάσει στην ανατολική ακτή της Μαλαισίας.
Σύμφωνα με τα δεδομένα, το Boeing μπορεί να ακολούθησε δύο αεροδιαδρόμους: αυτόν της Βόρειας Ταϊλάνδης μέχρι τα σύνορα του Καζακστάν και του Τουρκμενιστάν ή, νοτιότερα, της Ινδονησίας προς τον νότιο Ινδικό Ωκεανό, όπου και θα στραφούν τώρα οι έρευνες. Μιλάμε, δηλαδή, για μια τεράστια περιοχή, με τους ερευνητές να προσπαθούν να υπολογίσουν πόσο μακριά θα μπορούσε να έχει φτάσει. Στο μεταξύ, Μαλαίσιοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι που μίλησαν ανώνυμα, εκτιμούν ότι το Boeing ενδέχεται να εξετράπη από την πορεία του και να κινήθηκε προς τον Ινδικό Ωκεανό από κάποιον που γνώριζε πολύ καλά τους αεροδιαδρόμους, αλλά και τις θέσεις των ραντάρ. Σε μια τέτοια περίπτωση, ίσως να πρόκειται για κάποιον έμπειρο, ικανό και εν ενεργεία πιλότο, ανέφερε ένας από τους αξιωματούχους αυτούς.
Μέχρι και για εκπλήρωση μιας προφητείας έγραψαν ορισμένοι. “Η προφητεία του γέροντος Δανιήλ επιβεβαιώνεται”, έλεγε ένα δημοσίευμα, συνδέοντας μάλιστα την εξαφάνιση του Boeing με τις εξελίξεις στην Κριμαία. Συγκεκριμένα επικαλέστηκαν τα λόγια του καλόγερου Δανιήλ ο οποίος έζησε στη μονή του Σινά στα τέλη τον 17ου αιώνα. “Το πουλί θα χαθεί ξαφνικά πάνω από τους σχιστομάτηδες και θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Πολλοί θα ψάχνουν αλλά δεν θα βρίσκουν. Τότε ο πόλεμος θα πιαστεί από πάνω. Οι ορθόδοξοι θα ενωθούν και θα κατατροπώσουν τον Φράγκο και την Τιάρα. Ο κοντός Μόσκοβος μαζί με τους δικούς μας θα υψώσουν ξανά την βυζαντινή σημαία στη Βασιλεύουσα την ώρα που θα φεύγουν οι Τούρκοι να σώσουν τη φυλή τους στην Κριμαία”. Αυτά ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του. Τώρα, τι να πει κανείς;
ΗΜΕΡΗΣΙΑ.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget