Friday, January 20, 2017

Μελβοϋρνη. Ο Άλκης Μωρελας γράφει αναλυτικα για το αιματοκύλισμα

Ποιος ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ.


Ένας 26χρονος Έλληνας ο Δημήτρης Γαργασούλης είναι ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στην καρδιά της Μελβούρνης
Είχε αποφυλακιστεί πριν έξι μήνες
Ένα παιδί ανάμεσα στα θύματα 26χρονου Ελληνοαυστραλού με ιστορικό βιαιοτήτων που έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη
Μια 30χρονη γυναίκα και ένας άνδρας τα άλλα δυο θύματά του
20 οι τραυματίες, ανάμεσά τους ένα βρέφος τριών μηνών, πολλοί σε σοβαρή κατάσταση
Νωρίτερα ο δράστης είχε μαχαιρώσει τον ίδιο του τον αδερφό!
Μια επίθεση που δεν χαρακτηρίζεται τρομοκρατική αλλά δεν μπορεί να μη φέρει στο μυαλό εκείνες της Νίκαιας και το Βερολίνου. Όμως όλα δείχνουν πως δεν μιλάμε για τρομοκρατική ενέργεια, αλλά για την επίθεση από έναν άνδρα, ελληνικής καταγωγής, εκτός εαυτού, που έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στην οδό Bourke στη Μελβούρνη το πρωί της Παρασκευής (20.01.2017) παρασύροντας στο θάνατο ένα παιδί, μια 30χρονη γυναίκα και έναν άνδρ
Με το μπορντό αυτοκίνητό του έπεσε πάνω στο πλήθος, τραυματίζοντας 20 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους οι πέντε νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταξύ των τραυματιών και ένα βρέφος τριών μηνών! Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στους τραυματίες είναι κι άλλα παιδιά, ηλικίας δυο, τριών και εννέα ετών.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο 26χρονος δράστης είναι ελληνικής καταγωγής, με ιστορικό βίας, ο οποίος λίγη ώρα πριν πέσει με το αυτοκίνητό του στο πλήθος είχε μαχαιρώσει τον ίδιο του τον αδερφό σε σταθμό του Μετρό ! O δράστης λέγεται Δημήτρης Γαργασούλης, 26 ετών, ο οποίος αποφυλακίστηκε πριν από έξι μήνες, είναι χρήστης ναρκωτικών και έχει παρελθόν βίας.
Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν, είναι 3 δολοφονίες από πρόθεση 21 κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, οπλοχρησία κλοπή αυτοκινήτου και οδήγημα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Ο δράστης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος, και την Δευτέρα θα τον παρουσιάσει η αστυνομία στο δικαστήριο για να κριθεί προφυλακιστέος.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget