Thursday, January 19, 2017

ΠΑΤΡΑ.Σοκάρει το πανελλήνιο η μάνα των παιδιών : "Δώστε τα για υιοθεσία - εγώ βιώνω ένα νέο έρωτα"


Συγκλονίζει η εξέλιξη της υπόθεσης με τα παιδάκια που βρέθηκαν παρατημένα στο δρόμο, στην Πάτρα.
"Κάντε ό,τι θέλετε με τα παιδιά, εγώ βιώνω ένα νέο έρωτα, να τα δώσετε για υιοθεσία", φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς που επικοινώνησαν μαζί της.


Το απόγευμα της Πέμπτης εντοπίστηκε ο πατέρας των τριών μικρών κοριτσιών 2,5 ετών, 1,5 ετών και 3 μηνών που βρέθηκαν την Κυριακή παρατημένα σε δρόμο κοντά στο Καραμανδάνειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, πρόκειται για έναν 26χρονο αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος βρισκόταν στα Λεχαινά.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες του pelop.gr ο ίδιος υποστηρίζει πως τον εγκατέλειψε η σύζυγος του και μετέφερε τα παιδιά του στην Πάτρα, στην πεθερά του. Εκείνη επικοινώνησε με τη μητέρα τους η οποία στη συνέχεια τα πήρε, τα άφησε κοντά στο Καραμανδάνειο και εξαφανίστηκε.
Οι αρχές ταυτοποίησαν και τα στοιχεία της μητέρας, η οποία είναι 20 ετών, επίσης υπήκοος Αλβανίας.


Οπως έγραψε η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», τα τρία κοριτσάκια εντοπίστηκαν από περιοίκους. Η εικόνα με το μεγαλύτερο να κρατάει στην αγκαλιά του το μικρότερο, τους κίνησε την περιέργεια και αφού δεν έβλεπαν να υπάρχει κοντά τους κάποιος ενήλικας, ένας εξ αυτών κάλεσε την Αστυνομία. Ετσι μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο όπου και φιλοξενούνται.


Σύμφωνα με το LiveNews ο 26χρονος με την γυναίκα του έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Δηλαδή, εκτός από τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα, έχουν μαζί και ένα αγοράκι.







No comments:

Post a Comment

wibiya widget