Tuesday, January 31, 2017

Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή και κινδυνεύει με 20ετή φυλάκιση


Ένα ακόμα περιστατικό αποπλάνησης ανηλίκου μαθητή από τη δασκάλα του είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ. Η 27χρονη Amelia Tat δίδασκε στο δημοτικό σχολείο του Jouett στο Charlottesville της Βιρτζίνια και μετά τη σύλληψή της ομολόγησε πως έκανε σeξ με έναν 13χρονο μαθητή της, τον οποίο αποπλάνησε μέσω ανταλλαγής φωτογραφιών online.
Στους αστυνομικούς ανέφερε πως ξεκίνησε τη διαδικασία αποπλάνησης το 2015, εκφράζοντας τα έντονα συναισθήματά της στον 13χρονο (σήμερα 15χρονο) μαθητή. Η σαρκική επαφή έλαβε χώρα σε μία αίθουσα διδασκαλίας, όταν ένα βράδυ του ζήτησε να παραμείνει στο σχολείο για να την βοηθήσει σε κάτι που ήθελε.
Οι δυο τους, μάλιστα, ήρθαν σε επαφή άλλες δύο φορές, στο σπίτι της και στο γήπεδο που έπαιζε μπέιζμπολ ο μικρός με την ομάδα του. Η απρεπέστατη αυτή σχέση έληξε ένα χρόνο αργότερα, όταν η μητέρα του μαθητή είδε τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού της και κάλεσε την αστυνομία, η οποία επιλήφθηκε αμέσως του θέματος, παρά το ότι η πρώην δασκάλα είχε φύγει από το σχολείο και οι επαφές τους από κοντά είχαν σταματήσει.
Η Amelia Tat κινδυνεύει πλέον με ποινή φυλάκισης έως 20 έτη.
e-daily.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget