Sunday, January 22, 2017

Αυτά τα νεογέννητα δίδυμα πρόλαβαν να φωτογραφηθούν μαζί για πρώτη και τελευταία φορά

Γεννήθηκαν μαζί αλλά έμελλε να επιβιώσει μόνο το ένα από τα δύο.

Είτε πιστεύεις στα θαύματα (και όχι με την θρησκευτική έννοια του όρου) είτε δεν πιστεύεις, δεν μπορείς παρά να συγκινηθείς με αυτή την ιστορία των δίδυμων μωρών που αν και γεννήθηκαν μαζί, τελικά έμελλε να τα καταφέρει και να ζήσει μόνο το ένα από τα δύο.
Λίγες πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 17 Δεκεμβρίου ήρθαν στη ζωή δύο πανέμορφα δίδυμα μωρά (αγόρι και κορίτσι) από τους Lyndsay και Matthew Brentlinger. Αυτό για τους νέους γονείς ήταν πράγματι ένα θαύμα, καθώς οι γιατροί είχαν πει στο ζευγάρι ότι το αγόρι θα ήταν θνησιγενές.
Παρόλ' αυτά, ο William και η Reagan Brentlinger γεννήθηκαν τελικά μαζί, με τα μεγάλα και πλατιά τους μάτια, μικροσκοπικά και τέλεια, όπως όλα τα μωρά του κόσμου, άλλωστε.
Ο William, ωστόσο, έπασχε από καρδιακές δυσλειτουργίες και, αν και φαινόταν υγιής και δραστήριος, στην ουσία πέθαινε. Μία φίλη του ζευγαριού, γνωρίζοντας την κατάσταση, θέλησε να κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στην οικογένεια και έτσι ζήτησε από τη φωτογράφο Lindsey Brown να φωτογραφήσει τις τελευταίες κοινές στιγμές των διδύμων, ώστε να έχει η οικογένεια αποτυπωμένες αυτές τις γλυκόπικρες αναμνήσεις της.

Αν και βρισκόταν εν μέσω γιορτών και οι δουλειές της ήταν πολλές, η φωτογράφος, λαμβάνοντας υπόψη το ιδιαίτερο της περίστασης, δέχτηκε. "Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο τέλεια έδειχναν και τα δύο μαζί", δήλωσε αργότερα στο δίκτυο CNN.
Σε ηλικία μόλις 11 ημερών και λίγα 24ωρα μετά τη φωτογράφιση, ο μικρός William έφυγε από τη ζωή. Ο πατέρας των διδύμων δήλωσε στο CNN ότι αυτές οι 11 μέρες που πέρασε με την τετραμελή οικογένειά του ήταν οι καλύτερες της μέχρι τότε ζωής του. Έτσι κι αλλιώς αυτές οι στιγμές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη της οικογένειας, σίγουρα όμως η Lindsey Brown με τις φωτογραφίες της συνέβαλε πολύ σε αυτό.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget