Friday, January 20, 2017

Νέες προκλήσεις από σύμβουλο Ερντογάν: Ο Τσίπρας πούλησε την Ελλάδα!



Για ξεπούλημα της Ελλάδας από τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Γιγίτ Μπουλούτ υποστηρίζοντας ότι "Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι”, όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ.

Ο Γιγίτ Μπουλούτ μιλώντας σε εκπομπή του TRT Haber, είπε: "Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες, σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα”.

"Μακάρι να σηκώνοντουσαν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπε το ΔΝΤ και ΕΕ. Πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά”, είπε ο Γιγίτ Μπουλούτ και πρόσθεσε: "Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τί περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί”, ανέφερε.

Ο Γιγίτ Μπουλούτ είπε ακόμη: "Οι Έλληνες δεν είναι εχθροί μας. Τον παππού μου τον σκότωσαν Ρωμιοί αλλά ο πατέρας του με πήρε και μου είπε τον παππού σου τον σκότωσαν οι Έλληνες αλλά ο Γιώργος που είναι στην ηλικία σου δεν φταίει, δεν θα είσαι εχθρός του.

Όταν περάσεις την Ύψαλα είναι η Ελλάδα, είναι οι γείτονές μας. Και ο θείος εκεί κάθεται στο καφενείο με το καπέλο του και πίνει τον καφέ του και ο θείος στα Ύψαλα κάθεται με το καπέλο και πίνει τον καφέ του. Δεν έχουν καμιά διαφορά. Επομένως εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα. Έχουμε πρόβλημα με τις ιμπεριαλιστικές χώρες που βρίσκονται πίσω από την Ελλάδα. Έχουμε πρόβλημα με τους Βρετανούς που έβαλαν τον ελληνικό στρατό στις αρχές του 1900 σε αυτή την περιοχή. Έχουμε πρόβλημα με εκείνους που παίζουν τα ίδια παιχνίδια. Έχουμε πρόβλημα με τον ιμπεριαλισμό. Όχι με τους Έλληνες. Με τους ορθόδοξους δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.Σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή υπήρξαμε μαζί και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Πρόβλημα έχουμε με το βατικανό”.

OnAlert.gr

1 comment:

  1. μας δουλεύουν και οι Τουρκαλάδες ,μάλλον παλιοί Έλληνες Γενίτσαροι..
    Ενθαρυνόμενοι απο δικούς μας(!!)πατριώτες τους που μπήκαν στη βουλή και δεν ξέρουν τίποτα άλλο παρα μόνο να ανεβοκατεβάζουν απατεώνα τον Έλληνα πρωθυπουργό όππου νάναι θα ετοιμάσουν και αντάρτικο και θα τους βάλουν επικεφαλής να μας απελευθερώσουν. Οι αποδημοι δεν μπορουν να δεχτουν τέτοιες προσβολές απαιτούν να συνέλθουμε και γρήγορα .. Δεν μας ενδιαφέρει κανενός η τύχη των ελλήνων πολιτικών. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ. ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

    ReplyDelete

wibiya widget