Sunday, January 22, 2017

«Τρελάθηκε... Έλεγε ότι είναι Θεός και θα σκοτώσει πολλούς ανθρώπους».Μιλούν γονείς και φίλη του

«Τρελάθηκε... Έλεγε ότι είναι Θεός και θα σκοτώσει πολλούς ανθρώπους»

«Δεν ήταν ο εαυτός του…  Ελεγε και ξανάλεγε ότι δεν μπορεί να με αφήσει από τα μάτια του και με απειλούσε ότι εάν δεν πάω μαζί του θα με σκοτώσει…». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε τις στιγμές που έζησε δίπλα στον Ελληνοαυστραλό σύντροφό της Δημήτρη Γκαργκασούλα, η Akiir Muo, που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο όταν έσπειρε το θάνατο στους δρόμους της Μελβούρνης. 
Η σύντροφος του 26χρονου, γράφει το Έθνος, που είναι έγκυος με το παιδί του, δήλωσε στην εφημερίδα Herald Sun ότι ο ο Γκαργκασούλας τρελάθηκε.
«Φώναζε τους ανθρώπους πρόβατα… Οδηγούσε νευρικά… Έλεγε ότι είναι το τέλος του κόσμου και σκόπευε να παρασύρει ανθρώπους στο δρόμο. Μόλις κατάλαβε ότι μας ακολουθούσαν περιπολικά τρελάθηκε. Έλεγε και ξανάλεγε ότι είναι Θεός και ότι θα σκοτώσει πολλούς ανθρώπους» συμπλήρωσε η ίδια. 
Ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός παρέσυρε και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους χτες, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους ότι ο απολογισμός μπορεί να αυξηθεί. 
Οι γονείς του Δημήτρη Γκαργκασούλα, δεν θέλουν να έχουν πλέον καμία σχέση με το παιδί που έφεραν στον κόσμο και δηλώνουν σοκαρισμένοι από την πράξη του. 
«Να πεθάνει στην κόλαση» είπε η Έμιλι Γκαργκασούλα, ξεστομίζοντας μια κουβέντα που δύσκολα ακούγεται από χείλη μητέρας. 








Η μητέρα του 26χρονου
Οι γονείς του 26χρονου Δημήτρη Γκαργκασούλα, μιλώντας στο κανάλι 7 news της Αυστραλίας, δεν προσπαθούν να δικαιολογήσουν την πράξη του γιου τους. 
«Φυσικά και είναι υπεύθυνος, γιατί οι άνθρωποι με μυαλό ποτέ δεν κάνουν τέτοια πράγματα, ξέρετε» είπε ο πατέρας του, Κρις Γκαργκασούλας. «Νιώθω τόσο άσχημα, τέτοια ντροπή… Δεν θέλω να ξέρουν ότι είμαι η μητέρα του…» δήλωσε με τη σειρά της η Έμιλι Γκαργκασούλα. 
Η ίδια μίλησε στο κανάλι για τον καυγά μεταξύ του Δημήτρη Γκαργκασούλα και του μικρότερου αδελφού του νωρίτερα την ίδια ημέρα.
«Ο Τζίμι [σ.σ. Δημήτρης] μου έλεγε, θα σκοτώσω όλους τους γκέι και τις λεσβίες» είπε η μητέρα του, που παράλληλα αποκάλυψε ότι τα παιδιά της καυγάδισαν για την σεξουαλική ταυτότητα του Άγγελου, του μικρότερου γιου της.  
Σύμφωνα με το CBD, ο Άγγελος μαχαιρώθηκε από τον αδελφό του στο πρόσωπο πριν  ο Δημήτρης Γκαργκασούλας πάρει το αυτοκίνητο να σκορπίσει το θάνατο. News. gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget