Monday, January 30, 2017

«Αραβική Άνοιξη» ξεκίνησε στις ΗΠΑ . Φλέγονται μουσουλμανικοί χώροι – Διαδηλώσεις και χάος παντού –


ΕΚΤΑΚΤΟ: Αραβική Άνοιξη στις ΗΠΑ – Φλέγονται μουσουλμανικοί χώροι – Διαδηλώσεις και χάος παντού – Ν.Τραμπ: «Δεν κάνω πίσω – Σκοτώνονται Χριστιανοί» (βίντεο-εικόνες)

Των Γ.Μοτσάκου και Β.Καπούλα .
«Αραβική Άνοιξη» ξεκίνησε στις ΗΠΑ και αυτό που θα δείτε στα βίντεο είναι μόνο η αρχή. Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό ότι στήνονται «πλατείες Μαιντάν» και πλέον έχουν μια «Πλατεία Ταχρίρ»… Από τη μια πλευρά οι μουσουλμάνοι και οι υποστηρικτές τους και από την άλλη οι υποστηρικτές του Ν.Τραμπ. Τζαμί στην πολιτεία του Τέξας καταστράφηκε νωρίς το πρωί σχεδόν ολοσχερώς από μεγάλη πυρκαγιά που προκάλεσαν «άγνωστοι» ενώ η μουσουλμανική κοινότητα στην πολιτεία και σε ολόκληρες τις ΗΠΑ είναι σε αναβρασμό λόγω πιθανού «πογκρόμ» ελέω Ν.Τραμπ. Διαδηλώσεις και χάος παντού αλλά ο Ν.Τραμπ δεν κάνει πίσω.
Με νέο tweet του δείχνει και πάλι τις άγριες διαθέσεις του και ξεκαθαρίζει ότι δεν κάνει πίσω.
«Δεν θα επιτρέψω να συνεχιστεί αυτός ο τρόμος”.


“Μεγάλος αριθμός Χριστιανών σκοτώνονται στη Μέση Ανατολή. Δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η φρίκη” γράφει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ!
Christians in the Middle-East have been executed in large numbers. We cannot allow this horror to continue!
Το διάταγμα του Τραμπ έρχεται ενάντια στις συνταγματικές μας αξίες και στοχοποιεί τους μουσουλμάνους. Στέλνει ένα απαίσιο μήνυμα σε αυτούς, πως χωρίς ουσιαστικό λόγο θα κρατούνται ή θα επιστρέφουν στην πατρίδα τους ακόμα και αν η ζωή τους είναι στις ΗΠΑ” ανέφερε ο Μπιλ ντε Μπλάζιο, μιλώντας στην εκπομπή «State of the Union.» του CNN.
Χάος προκάλεσε το διάταγμα του Τραμπ στο σύστημα ελέγχου της μετανάστευσης, με ανθρώπους που έχουν άδεια παραμονής στις ΗΠΑ να συλλαμβάνονται ή να διώχνονται από αεροδρόμια. Το Σάββατο, ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε πως οι κάτοχοι πράσινης κάρτας, ενός εγγράφου που τους καθιστά νόμιμους κατοίκους των ΗΠΑ, θα πρέπει να υποβληθούν σε επιπρόσθετους ελέγχους πριν να μπορούν να επιστρέφουν στις ΗΠΑ.
Πενταπόσταγμα.gr


No comments:

Post a Comment

wibiya widget