Monday, January 16, 2017

Της ημέρας. Γ.Γούσιας. Δρακοτρυπα 2 οι γάμοι!

Γράφει ο  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΣΙΑΣ 

Με τη γνωστή εφαρμογή της αναδρομής σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, η Efhmeris Antipodwn κοινοποίησε σήμερα μια παλιότερη ανάρτηση από την ιστοσελίδα drakotrypa.gr, η οποία με αφορμή τον γάμο της κόρης μου πριν τρία χρόνια θίγει το θέμα της υπογεννητικότητας στο χωριό και κατ΄επέκταση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας.
Δυστυχώς η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και σ' αυτά το χρόνια. Εάν είμαι σωστά πληροφορημένος, έγιναν μόνο δύο γάμοι και μάλιστα νεόνυμφων που δεν ζούσαν στο χωριό!
Ο πρώτος (Ιούλιος 2016)  με νύφη την Ελεάνα Γ.Μπάλλα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική και ο δεύτερος  (Σεπτέμβριος 2016) με γαμπρό τον Δημήτρη Π.Μπάλλα, που από τα φοιτητικά χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Περιττό ακόμα να προσθέσουμε ότι τα ταίρια τους, ο Μάικλ και η Χάρη, δεν είχαν καμία σχέση με το χωριό μας.
Αν κανείς θέλει να μαυρίσει περισσότερο την ψυχή του με το δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας μας, για το οποίο οι κυβερνήσεις μας βλέπουν το δένδρο και αγνοούν το δάσος, προτείνουμε τη σελίδα http://www.dianeosis.org/2016/09/greece_demographic_crisis/

No comments:

Post a Comment

wibiya widget