Thursday, January 26, 2017

Σουηδία: Ομαδικός βιασμός γυναίκας σε live μετάδοση στο Facebook


Στην σύλληψη τριών αντρών που είναι ύποπτοι για ομαδικό βιασμό προχώρησε η αστυνομία της Ουψάλα στην Σουηδία. Τοπικά μέσα μεταδίδουν πως η αστυνομία ενημερώθηκε από πηγή, που είδε τους άντρες να βιάζουν μια γυναίκα σε live μετάδοση στο Facebook.
Το έγκλημα έγινε το πρωί της Κυριακής και η αστυνομία έλαβε την πληροφορία γύρω στις 9:00π.μ., σύμφωνα με το RT.
Το βίντεο μεταδιδόταν σε μια κλειστή ομάδα στο Facebook και το Aftonbladet Daily επικοινώνησε με μερικούς από τους χρήστες που το είδαν. Μια μάρτυς είπε πως η γυναίκα ήταν σχεδόν αναίσθητη την ώρα του περιστατικού.
Η κοπέλα βρήκε την live μετάδοση κατά λάθος και αυτό που είδε την σόκαρε. «Στην αρχή νόμιζα ότι είναι ένα φτηνό αστείο, αλλά δεν ήταν».
Σύμφωνα με την ίδια περίπου 200 άτομα έβλεπαν κάποια στιγμή το βίντεο, που σταμάτησε να μεταδίδεται μόλις μπήκε η αστυνομία στο δωμάτιο.
«Είναι αρρωστημένο», είπε άλλος μάρτυς στο Expressen. «Πως μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι; Και πως το κάνεις σε live μετάδοση;».

Εγκληματολόγοι εξετάζουν τον χώρο που έγινε το περιστατικό, όμως ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ivan Aslund κάνοντας δηλώσεις στο Aftonbladet τόνισε πως αυτή την στιγμή πρέπει να διατηρηθεί «πλήρης μυστικότητα». Αρκέστηκε απλώς στο να επιβεβαιώσει την σύλληψη για τον ομαδικό βιασμό.
CNN.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget