Saturday, January 21, 2017

Τραγικό δυστύχημα στην Ιταλία: Τουλάχιστον 16 νέα παιδιά νεκρά - 39 τραυματίες

Oυγγρικό λεωφορείο που μετέφερε παιδιά προσέκρουσε χθες Παρασκευή το βράδυ σε έναν πυλώνα και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες - Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια έξοδο του αυτοκινητοδρόμου της Βερόνας

Τουλάχιστον 16 νεαρά παιδιά σκοτώθηκαν όταν ένα ουγγρικό λεωφορείο που μετέφερε εφήβους, ηλικίας από 14 μέχρι 18 ετών, προσέκρουσε χθες Παρασκευή το βράδυ σε έναν πυλώνα και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια έξοδο του αυτοκινητοδρόμου της Βερόνας στη βόρεια Ιταλία, μετέδωσε σήμερα το ιταλικό πρακτορείο Agi.

Εχουν τραυματιστεί άλλα 39 άτομα που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, σύμφωνα με τις υπηρεσίες παροχής πρώτων βοηθειών.

Η πυροσβεστική υπηρεσία από την πλευρά της έγραψε στο Twitter ότι το λεωφορείο πήρε φωτιά και τόνισε ότι «υπάρχουν πολλά θύματα».

Όπως μεταδίδει η γερμανική Bild πρόκειται για μαθητές γυμνασίου σχολείου της Βουδαπέστης.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού Τύπου, ο γάλλος οδηγός, μαζί με την οικογένειά του, πιθανότατα να βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα. 

Πολλοί από τους επιβάτες του οχήματος εκσφενδονίστηκαν έξω από αυτό λόγω της σφοδρότητας της πρόσκρουσης, ενώ άλλοι παγιδεύτηκαν μέσα, την ώρα που το όχημα έπιασε φωτιά.

 











No comments:

Post a Comment

wibiya widget