Wednesday, November 1, 2017

Γλυφαδα: αρχίζει το μάζεμα της ελιάς από το Δημο


Ο Δήμος Γλυφάδας ξεκινά, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τη συγκομιδή ελιών από τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου με σκοπό την παραγωγή ελαιόλαδου, από τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου.

Την περσινή περίοδο, συγκεντρώθηκαν με τη βοήθεια εθελοντών καρποί ελιάς από ελαιόδεντρα σε προαύλια σχολείων, σε πεζοδρόμια, στους πρόποδες του Υμηττού και αλλού. Σύλλογοι, σχολεία, φορείς και κάτοικοι της πόλης συμμετείχαν με κέφι και μεράκι στην προσπάθεια αυτή.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, κάλεσε όσους επιθυμούν να δώσουν το παρών, «για να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή που έγινε πλέον παράδοση στο Δήμο μας και να ενισχύσουμε τους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας». Όπως υπογράμμισε, «το λάδι που θα παραχθεί θα διανεμηθεί στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η διανομή θα γίνει μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας και του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας».

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν εθελοντικά συμμετοχή και να βοηθήσουν στη συγκομιδή, αλλά και να ενημερωθούν για τις ακριβείς ώρες και ημέρες, μπορούν να επικοινωνούν στο πενταψήφιο τηλέφωνο του Δήμου Γλυφάδας, 15464 ή να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα του Δήμου.


Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Γλυφάδας .

No comments:

Post a Comment

wibiya widget