Wednesday, November 1, 2017

Η Μελάνια χαίρεται με τα παιδια -Halloween στο Λευκό Οίκο [εικόνες] |

Οι ΗΠΑ κινούνται σε ρυθμούς Halloween και φυσικά και ο Λευκός Οίκος. 
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο πρώτο του Halloween στο Λευκό Οίκο υποδέχθηκε 6.000 παιδιά που φόρεσαν τις στολές τους  και πήγαν στον Πρόεδρο και στην Πρώτη Κυρία για λιχουδιές. 
Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ τα περίμεναν στην είσοδο του Λευκού Οίκου ο οποίος είχε διακοσμηθεί κατάλληλα: Τυλίχθηκε όλος με ιστό αράχνης και δεκάδες τεράστιες αράχνες τοποθετήθηκαν στους τοίχους του. 
Στην είσοδο του Λευκού Οίκου υπήρχαν δεκάδες νυχτερίδες ενώ τη διακόσμηση συμπλήρωναν κολοκύθες που είχαν σκαλισμένες τις μορφές των προηγούμενων Αμερικανών Προέδρων. 
Ο Ντόναλντ Τραμπ φάνηκε πιο γλυκός με τα παιδάκια ενώ και η Μελάνι Τραμπ, για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνισή της αποχωρίστηκε το παγωμένο χαμόγελό της. 
Τι ήταν αυτό που την έκανε να δείξει σε όλη την υφήλιο ότι το πρόσωπό της συσπάται κανονικά και μπορεί να πάρει και άλλες εκφράσεις; Ενας δεινόσαυρος! Κάποιο από τα παιδάκια που είχαν πάει μεταμφιεσμένα στον Λευκό Οίκο είχε ντυθεί δεινόσαυρος και η Πρώτη Κυρία προσποιήθηκε την τρομαγμένη! 
Η αλήθεια είναι ότι καθόλη τη διάρκεια που χαιρετούσε τα μεταμφιεσμένα παιδάκια η Μελάνια Τραμπ έμοιαζε πιο φιλική και οικεία απ' ότι σε κάθε άλλη περίπτωση! 
Η γιορτή του Halloween:


Iefimerida 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget