Monday, November 4, 2013

Ο Lykavitos.gr αποκαλύπτει: Τρέμει ο Καραμανλής για τον Λιάπη

liapis

Μια σειρά από επίμαχες συμβάσεις του ΟΣΕ με την Siemens καθώς και άλλες εργολαβίες την περίοδο κατά την οποία υπουργός Μεταφορών ήταν ο εξάδελφος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Μιχάλης Λιάπης, ερευνά η δικαιοσύνη και η αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος.
Τα αποτελέσματα των ερευνών αποκτούν ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον με δεδομένη την επικοινωνιακή καμπάνια που έχουν ξεκινήσει εκδοτικοί και οικονομικοί παράγοντες για “ξέπλυμα” του Κ. Καραμανλή τον οποίο παρουσιάζουν ως θύμα των αμερικανών και όχι ως μοιραίο πρωθυπουργό που συνέβαλε τα μέγιστα στην χρεωκοπία της χώρας.
Στην περίπτωση κατά την οποία η έρευνα που διενεργείτε εντοπίσει εμπλοκή του Μιχάλη Λιάπη, τότε το χτύπημα που θα δεχθεί ο Κ. Καραμανλής θα είναι βαρύ και δεν αποκλείεται να αναγκαστεί ακόμα και να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική.

2 comments:

  1. E!!!!!kai ti egeine,dyo panilithies skatofatses klironomisan to magazi pou legete eleda kai theorisan kalo na oikonomisoun,katasxesi kai mesa stou alitario tou kerata......

    ReplyDelete
  2. VGALTE TH FOTO TOU MBOUXESA KAI TOU k.TIPOTA,KLEFTOURGIA,ME ASPRA KOLARA,A!!!!KAI XERETISMATA SOU STELNO MBOUXESA APO TO FILARAKI SOU ,TO VI@DIRI@H...O NOON NOITO....

    ReplyDelete

wibiya widget